Fremtidens stjernehest og stjernerytter træder i karakter

Der blev i 2. afdeling af Ungheste Grand Prix lige skruet en anelse mere op på sværhedsknappen, hvor finaleprogrammet blev redet i U25 Grand Prix. Det betød at der blev rykket rundt i top 3 placeringerne.

Fremtidens stjernehest og stjernerytter træder i karakter

Nanna & Znickers i flot form

Foruden de årlige unge håb, vi ser frem til ved DRF’s Championatsfinaler, har der i år sneget sig en ny klasse ind, dedikeret til morgendagens dressurstjerner.

Nanna gør det igen! Kendt for sin uforlignelige evne til at spotte og nænsomt udvikle morgendagens dressurstjerner, har hun i Ungheste Grand Prix’en valgt at præsentere en af sine mest lovende juveler, Blue Hors Znickers, efterkommer af Blue Hors Zack (opdrættet af Hans Rode). Med et program, der emmer af elegance og sikkerhed, udstiller  hun Znickers’ utrolige potentiale. Znickers imponerer med galoppirouetter, den flydende passage og dynamiske galoptraverse, og det er tydeligt, at med den rette træning, vil Znickers ikke kun skride ind i spotlightet, men også gøre sig bemærket på de internationale baner. Fremtiden tegner lys!

Med en flot score på 73,605% – kun overgået af Cathrine Dufour og Vividus – afslutter Nanna weekenden i strålende stil, og tilføjer endnu en glimtende medalje til sin allerede imponerende samling. Hun cementerer dermed sin position som weekendens ubestridte mest vindende rytter!