Billetsalget til dette års championatsfinaler i dressur er åbent!

Skal du med, når der i uge 41 afholdes Pavo og Dansk Ride Forbunds championatsfinaler på Blue Hors? Her bliver det, blandt andet, muligt at opleve de bedste unge dressurheste i Danmark, når de mødes i kampen om sejren i de prestigefyldte championater.

Billetsalget til dette års championatsfinaler i dressur er åbent!

I uge 41, samles de unge dressurheste, når de torsdag og fredag skal i ilden ved de indledende kvalifikationer 4-, 5-, 6- og 7-års. Herefter står den på lørdagens trøstefinaler og søndagens finaleklasser, hvor de bedste unge dressurheste i Danmark skal findes. Men, igen i år byder championatsfinalerne på meget mere, så der er masser af grunde til at sikre sin billet og komme forbi Blue Hors

Ungheste Grand Prix

Sideløbende med championatsfinaler, bliver det også muligt at opleve der nye koncept ”Ungheste Grand Prix”, hvor de 8-10-årige heste inviteres med til festen i en forsøgsvis afvikling af en Grand Prix tour dedikeret til de Danmarks kommende internationale Grand Prix heste!

Konceptet afvikles i Intermediare II og U25 Grand Prix, hvor førstedagens Intermediare II fungerer som en kvalifikation til finalens U25 Grand Prix, der afvikles for de otte bedst placerede ekvipager.

Auktionarius Frederik De Backer

Efterårsauktion

Lørdag aften vil det også blive muligt at opleve Blue Hors’ efterårsauktion, Blue Hors Autumn Auction 2023. Her vil en kollektion bestående af 17 rideheste komme under hammeren og finde nye ejere.

Auktionen er for publikum, en mulighed for en hyggelig aften, hvor man vil opleve flere spændende unge og ældre heste under rytter. Alt imens auktionarius vil guide potentielle købere og interesserede igennem aftenens forløb.

Der er gratis entré.

Se auktionskollektionen HER.

Billetter og spisning

Stævnet er åbent for publikum – og du kan bestille dine entrébilletter til lørdagen og søndagens finaler her HER.

Under stævnet, vil der ligeledes være rig mulighed for at nyde lækker middag- og aftensmad i faciliteterne på Blue Hors.

Vedrørende billetter til middag i Glassalen, findes der kun et begrænset antal billetter – så køb gerne billet i god tid! Du kan købe dine madbilletter HER.

Clinic med Nanna Skodborg Merrald

Lørdag aften, umiddelbart inden Autumn Auction går igang, vil der blive mulighed for at opleve en “mini”-clinic med vores egen internationale toprytter, Nanna Skodborg Merrald.