2 Blue Hors hingste I TOP 3 ved 6-års indledende program

Der var 1 – der var 2 – der var 3 ….. med et overflod af kommende superstars i stalden bliver det snart svært for Nanna at vælge, hvem der er den største stjerne!

Blue Hors Bonsai blev gårsdagens vinder af 4-årsklassen og hingstene Blue Hors Santiano og Blue Hors Monte Carlo, lagde sig lige i slæbestrømmen som henholdsvis nr. 2 og nr. 3 i 6-årsklassen. Om de er fremtidens dressurstars vil kun tiden vil vise det, men med Nanna i sadlen, er alt muligt!

2 Blue Hors hingste I TOP 3 ved 6-års indledende program

Blue Hors Santiano & Nanna Skodborg Merrald i yndefuld pardans

To hingstestjerner brillerer i 6-års Kvalifikationen

Nanna skaber igen mirakler i Sadlen:

I dagens 6-års kvalifikation demonstrerede Santiano og Monte Carlo deres uovertrufne talenter. Disse to hingste er ikke fremmede for opmærksomhed: Santiano, med over 400 bedækninger i Holland, og Monte Carlo, Danmarks mest benyttede hingst i 2021, har allerede charmeret både hollandske og danske avlere.

Deres præstationer i dag var imponerende, med tårnhøje karakterer for  både kapacitet og ridelighed. Men bag disse præstationer står en ildsjæl, Nanna. Hendes uovertrufne tekniske dygtighed og føling med hestene skinnede klart igennem. Når Nanna er i sadlen, ser vi volter udført med præcision, overgange timet fejlfrit, og et overblik, som kun kan beskrives som vanvittigt. Nannas dedikation og håndværk  uden tvivl er medvirkende til de imponerende karakterer for ridelighed. Hendes enestående evner, kombineret med en dyb forståelse for hestenes behov, resulterer i en præstation, der er svær at matche.

Nr. 2
Blue Hors Santiano

Sezuan x Blue Hors Romanov

Avler: Straight Horse

Trav 8,9 – Skridt 8,5 – Galop 8,7 – Ridelighed 8,9 – Kapacitet 9,1 Total:  88,2

Nr. 3
Blue Hors Monte Carlo TC

Dream Boy x United

Avler: T.J.M Coomans

Trav 8,7 – Skridt 8,6 – Galop 8,6 – Ridelighed 9,2 – Kapacitet 8,9  Total: 88,00

 

Også Nannas kollega Cristian Tudela Ruiz viste en fremragende vallak efter Blue Hors Zack, nemlig Højgaardens Zacksmir som Blue Hors erhvervede sig da den stod som vinder af 3- års Dressurchampionatet tilbage i 2020. Med 85,4 point rækte det til en 5. pads og dermed kan vi også glæde os til at gense dem i finalen på søndag.

Klassen blev vundet af Cathrine Laudrup-Dufour på ZIMILLIONE PT2 med 89,4 point – se klassens resultat HER

Santiano & Nanna DRF's Championatsfinaler 2023

Præmieoverrækkelse DRF's Championatsfinaler indledende program 2023

Zacksmir & Cristian Tudela Ruiz