Monte Carlo er Danmarks bedste 6-års dressurhest!

Ridelighed, ridelighed, ridelighed! Monte Carlo og Nanna er indbegrebet af et godt makkerskab, skabt ud af den interne forståelse, der kommer, når en talentfuld rytter sætter sig i sadlen af en super-ridelig hest. I dag tog ekvipagens stærke bånd dem hele vejen til Nannas 2. sejr i championaterne – og Monte Carlos nye titel som Danmarks bedste 6-års dressurhest!

Monte Carlo er Danmarks bedste 6-års dressurhest!

Skyhøj ridelighedskarakter

Sikke en præstation fra Nanna Skodborg Merrald og Blue Hors Monte Carlo (efter Dream BoyUnited) i dagens finale for 6-års dressurheste! Med skyhøje 91.400 point, fordelt på henholdsvis 9 for trav, 9.2 for skridt, 8.8 for galop, 9,5 for ridelighed og 9.2 for kapacitet, gjorde de det helt fantastisk i et stjernespækket felt af top-ekvipager. Med disse point, var det tydeligt, at én sejr i championatsfinalerne, på Blue Hors Bonsai i 5-års, ikke var nok for Nanna, der, efter sin første sejr, gik direkte videre til sin anden. En sejr, der gør, at Blue Hors Monte Carlo nu kan kalde sig for danmarks bedste 6-års dressurhest blandt sine kammerater i stalden på Blue Hors.

Som stævnets sidste finaleklasse i Pavo og Dansk Ride Forbunds championater for ungheste blev 6-års klassen afviklet med i alt 15 ekvipager til start. Dommerholdet bestod endnu engang af Jesper Holst, Susanne Baarup Christensen og Bjarne Nielsen, hvoraf Bjarne stod for kommenteringen af de forskellige ekvipager, hvilket de gjorde flot og informativt for publikum.

4. plads til Santiano

Andenpladsen gik i dag til Cathrine Laudrup-Dufour på hoppen Zimillione PT2 SWB, der red til 91.000 point, imens tredjepladsen gik til Eric Guardia Martinez og My Vitality med 89.400 point.

I samme klasse red Nanna også Monte Carlos avlshingstekammerat, Blue Hors Santiano (efter Sezuan – Blue Hors Romanov, opdrætter: opdrætter: Straight Horse ApS), på hvem hun tog fjerdepladsen med 86,600 point med heriblandt 9,2 for trav!

Også Cristian Tudela Ruiz var til start i 6-års finalen. Det var han på den røde vallak, Højgaardens Zacksmir (efter Blue Hors Zack – Sir Donnerhall I, opdrætter: Stutteri Højgaardens Heste) med hvem han blev nummer 12 og scorede 78.600 point med bl.a. 8.3 for galop!