Delivery
Hurtig levering
1-2 dage med GLS
Delivery
Fri fragt
For PLUS+ medlemmer eller v. køb over DKK 499,-
Delivery
Daglig forsendelse
På ordrer bestilt man-fre før kl. 12:00

Blue Hors CARE takker af

Et kæmpe stort TAK til alle jer loyale brugere gennem årene

 

Hos Blue Hors Care – der i dag indeholder flere end 70 forskellige pleje-, tilskuds-og foderprodukter – takker af kort efter fejringen af virksomhedens 30 års jubilæum.

Som resultat af  4. generationsskifte i Kirk Kristiansen familien har man besluttet sig for et mindre og mere enkelt set up, hvorfor blandt andet Blue Hors Care afvikles.

Sidste chance for køb via webshoppen her på bluehors.com vil være så længe lager haves og senest d. 31.12.23.

 

EKSTRAORDINÆRE TILBUD – GÆLDER SÅ LÆNGE LAGER HAVES

STÆRKT TIDSBEGRÆNSET

  BLUE HORS B-EXPRESS

  Blue Hors B-vitamin – med eller uden tilsat sukker

  Vidste du, at hesten bruger ekstra energi ifm. pelsskifte og kan have behov for tildeling af ekstra B-vitamin?

  Underskud af B-vitamin vil ofte hænge sammen med mat, kedelig pels, dårlig hornkvalitet eller sågar nedsat humør. Nogle oplever  blandt andet at hesten tager lang tid om at fælde sin vinterpels eller fælder i “totter”.

  B-vitamin er en nødvendighed, når det kommer til at danne hud, pels og hove.

   

  Læs mere
  Letoptagelig zink med smag af æble

  Zink anbefales for at styrke- samt gøre hestens hud og hove mere modstandsdygtig

  Blue Hors Organic Zinc er et zinktilskud til heste, tilsat organisk kobber for at sikre zink-kobber balancen. Zink-kobber-balancen er vigtig for hesten, da zink og kobber er to essentielle mineraler, der arbejder sammen og påvirker hinandens funktioner i kroppen.

  Dertil indeholder Blue Hors Organic Zinc også biotin (til hove, pels, hud) Selen, C-Vitamin og E-Vitamin der alle er antioxidanter, som neutraliserer frie radikaler

  Se produkt
  Blue Hors Multi Feed

  Højkoncentreret vitamin-/mineraltilskud i flydende form

  Et højkoncentreret flydende dagligt fodertilskud med vitaminer og mineraler, der sikrer fleksibel og økonomisk foderplanlægning. Multi Feed fremmer vitalitet og velbefindende gennem øget vitamintilførsel og fås i 3 størrelser: 1 Liter, 5 liter og 20 liter. Det komplette og velsmagende vitamintilskud til hesten!

  Se mere
  Tilskudsfoder

  Feed Supplement

  I Feed Supplements serien finder du alle de vigtigste tilskudsprodukter, som kan være med til at optimere din hests generelle sundhed. I Feed Supplement serien tilbyder vi bl.a. Elektrolytter, loppefrøskaller, Vitamin- og mineralblandinger samt immunforsvars boostere.

  Shop tilskudsfoder
  Temperament

  Nerves & Energy

  I vores Nerves & Energy Serie kan vi præsentere 8 fantastiske produkter som alle har det formål at hjælpe til med at stabilisere hestens energi niveau. Det er vigtigt for alle heste, at opnå det optimale energi niveau, både hvis de mangler energi, men bestemt også hvis de har for meget af det.

  Shop Nerves & Energy
  Populære produkter

  Senest købte produkter

  Andre besøgende købte blandt andet….