Delivery
Hurtig levering
1-2 dage med GLS
Delivery
Fri fragt
For PLUS+ medlemmer eller v. køb over DKK 499,-
Delivery
Daglig forsendelse
På ordrer bestilt man-fre før kl. 12:00
Fældningssæsonen er over os

Blue Hors B-vitamin – med eller uden tilsat sukker

Vidste du, at hesten bruger ekstra energi ifm. pelsskifte og kan have behov for tildeling af ekstra B-vitamin?

Underskud af B-vitamin vil ofte hænge sammen med mat, kedelig pels, dårlig hornkvalitet eller sågar nedsat humør. Nogle oplever  blandt andet at hesten tager lang tid om at fælde sin vinterpels eller fælder i “totter”.

B-vitamin er en nødvendighed, når det kommer til at danne hud, pels og horn og vi anbefaler derfor at holde et ekstra øje med hesten i den kommende tid.

 

Læs mere
Letoptagelig zink med smag af æble

Zink anbefales for at styrke- samt gøre hestens hud og hove mere modstandsdygtig

Blue Hors Organic Zinc er et zinktilskud til heste, tilsat organisk kobber for at sikre zink-kobber balancen. Zink-kobber-balancen er vigtig for hesten, da zink og kobber er to essentielle mineraler, der arbejder sammen og påvirker hinandens funktioner i kroppen.

Dertil indeholder Blue Hors Organic Zinc også biotin (til hove, pels, hud) Selen, C-Vitamin og E-Vitamin der alle er antioxidanter, som neutraliserer frie radikaler

Se produkt
Blue Hors Buzz Off

Skræm sommerens plageånder væk!

Buzz off er det oplagte valg til øget velvære for hesten i de varme måneder, på en mere naturlig og effektiv måde. Uden brug af gift!

Fås som spray, gel og roll-on

Se mere
Afspil video

Blue Hors Care

Kvalitetsprodukter til heste gennem 30 år

 

Vidste du, at vores Blue Hors Care produkter er udviklet i et tæt samarbejde med dyrlæger og fagfolk med speciale i heste, samt med råd fra ryttere og grooms for at tilsikre os, at alle der er involveret i vores heste, har det bedste fundament for at have succes? På Blue Hors er stutteri og udvikling af produkter under samme tag. Det betyder en unik kombination af praktisk erfaring og høj faglighed, der adskiller Blue Hors’ produkter fra alle andre.

Hos Blue Hors Care – der i dag indeholder flere end 70 forskellige pleje-, tilskuds-og foderprodukter – udvikler og forbedrer vi løbende produkterne, hvor vores egne heste benyttes til at afprøve produkternes funktionalitet og kvalitet. Gå gerne ind og find dit favoritprodukt, læs hvad andre skriver om det og endnu bedre, fortæl os DINE erfaringer med produktet.

 

Tilskudsfoder

Feed Supplement

I Feed Supplements serien finder du alle de vigtigste tilskudsprodukter, som kan være med til at optimere din hests generelle sundhed. I Feed Supplement serien tilbyder vi bl.a. Elektrolytter, loppefrøskaller, Vitamin- og mineralblandinger samt immunforsvars boostere.

Shop tilskudsfoder
Temperament

Nerves & Energy

I vores Nerves & Energy Serie kan vi præsentere 8 fantastiske produkter som alle har det formål at hjælpe til med at stabilisere hestens energi niveau. Det er vigtigt for alle heste, at opnå det optimale energi niveau, både hvis de mangler energi, men bestemt også hvis de har for meget af det.

Shop Nerves & Energy