Blue Hors Care

Kvalitetsprodukter til heste gennem 30 år

 

Vidste du, at vores Blue Hors Care produkter er udviklet i et tæt samarbejde mellem Blue Hors’ dyrlæger, ryttere og grooms for at tilsikre os, at alle der er involveret i vores heste, har det bedste fundament for en succesfuld håndtering? Hos Blue Hors Care – der i dag indeholder flere end 70 forskellige pleje-, tilskuds-og foderprodukter – udvikler og forbedrer vi løbende produkterne, hvor vores egne heste benyttes til at afprøve produkternes funktionalitet og kvalitet. Gå gerne ind og find dit favoritprodukt, læs hvad andre skriver om det og endnu bedre, fortæl os DINE erfaringer med produktet.

 

Blue Hors Mane & Tail detangler

Endnu en NYHED!

Mød vores nye plejende balsam der gør hestens man og hale let at børste igennem.

Tak for den forrygende modtagelse! Køb den til intropris som PLUS+ medlem i marts måned

Se mere
Blue Hors Leather Grip

NYHED

Giver læderet et bedre greb, og sikrer en mere effektiv kontakt mellem hest og rytter.

Vores PLUS+-medlemmer får en særlig intropris i marts måned.

Se mere
Tilskudsfoder

Feed Supplement

I Feed Supplements serien finder du alle de vigtigste tilskudsprodukter, som kan være med til at optimere din hests generelle sundhed. I Feed Supplement serien tilbyder vi bl.a. Elektrolytter, loppefrøskaller, Vitamin- og mineralblandinger samt immunforsvars boostere.

Shop tilskudsfoder
Temperament

Nerves & Energy

I vores Nerves & Energy Serie kan vi præsentere 8 fantastiske produkter som alle har det formål at hjælpe til med at stabilisere hestens energiniveau. Det er vigtigt for alle heste, at opnå det optimale energiniveau, både hvis de mangler energi, men bestemt også hvis de har for meget af det.

Shop Nerves & Energy