Blue Hors

Viva Vegas

Fløjhingst i Dansk Varmblod 2024

  • Fløjhingst i Dansk Varmblod 2024
  • Vinder af Dansk Varmblods Materialeprøve 2023
  • Præmiehingst i DSP 2023, München-Riem
  • OBS KUN 2 DOSER PR. BRUNST.
Født
2020
Farve
FUKS
Højde
172
Avler
ZG Anette & Simon Bürgers
Opstaldning
Blue Hors
WFFS
Negativ
  • 1. rate4,000.00 DKK ex. moms
  • 2. rate5,000.00 DKK ex. moms
Bestil sæd
Viva Gold Old
Rhododendron
Vivaldi
Weihronce
Rock Forever I
Fraulein Smilla
Krack C
Renate-Utopia
For Romance I
Weihegold Old
Rockwell
Lady Sunshine
Florestan I
Euphorie
Se mere ved Horsetelex

Enestående Fløjhingst, Præmiehingst og materialprøvevinder

Viva Vegas blev fejret som en enestående hingst ved Dansk Varmblods kåring i 2024, hvor dommerne beskrev ham som imponerende og tildelte ham æren som årets Fløjhingst. Ved sin kåring i München-Riem i 2023 blev han også hyldet som en exceptionel hest, og publikum belønnede ham med storslåede bifald. Under sin materialprøve i Dansk Varmblod viste han sin imponerende kunnen ved at opnå en samlet score på 892 point, med karakterer mellem 9,0 og 9,5 for galop, ridelighed og kapacitet, samt 8,9 for trav og 8,5 for skridt.

Vi ser nu frem til spændingen omkring Viva Vegas’ første følårgang.

Viva Vegas’ far, Viva Gold, der er oldebarn af Weihegold OLD, har selv haft stor succes med talrige sejre fra Europamesterskaber til Verdensmesterskaber og de Olympiske Lege under Isabell Werth. Viva Gold vandt suverænt sin materialprøve og opnåede sølv ved Oldenburg-championatet, samt kvalificerede sig til Bundeschampionatet hele to gange. Hans første følårgang inkluderede 15 sønner, hvoraf fire blev kåret i Westfalen, og tre af dem blev præmieret, med vores fløjhingst, V-Power, i spidsen.

Morfaderen, Rock Forever I NRW, blev reservefløjhingst ved sin kåring og opnåede flere placeringer ved Bundeschampionatet samt Verdensmesterskaberne for unge dressurheste. Han fortsatte sin karriere med sejre op til Grand Prix-niveau med rytteren Sophie Holkenbrink. Rock Forever I NRW er også morfar til vores fløjhingst, Feinstens, som blev toer ved Pavo og Dansk Ride Forbunds Championat.

Mormoderen, Fräulein Smilla, har en helsøster, St.Pr.St Fatme, der er mor til præmiehingsten og vinderen af dressurkonkurrencer op til M*-niveau, Lautrec, samt en kåret hingst, Zion Incredible E, som opnåede en tredjeplads ved Rheinischen Reitpferdechampionat.

I tredje led af stamtavlen finder man avlslegenden, Florestan I, en af de mest succesrige NRW stats-hingste nogensinde, som har haft en enorm indflydelse på dressuravl worldwide.