Hingstepræsentation

Et af de helt store trækplastre til Hingstekåring er hingstepræsentationsklasserne og med Bjarne ved mikrofonen var det lagt op til et festligt show

Hingstepræsentation

Blue Hors Baron

PING PONG MED BJARNE

Bjarne Nielsen har efterhånden opnået kult-status og hans karakteristiske måde at kommentere ridesport har også sågar fundet vej til et publikum udenfor rideverdenen. Og med god grund – han er både underholdende og han formår at formidle en faglighed på et forståeligt plan hvor alle kan være med.

Han trækker anekdote ud af ærmet som perler på en snor og har en god ping pong med rytterne undervejs så hele show’et får en afslappet og hverdagsagtig atmosfære som var vi alle blot tilskuere til en daglig undervisningstime. Boxen kan ellers virke skræmmende for selv en garvet hingst, men den afslappede stemning smitter også af på dem og langt de fleste kan vises frem i rolig og afslappet form.

Fra Blue Hors blev følgende hingste vist under rytter:

Blue Hors Baron e. Benicio – rytter Cristian Tudela Ruiz

Blue Hors Fortron e. For Romance II – rytter Ulrik Falbe

Blue Hors Monte Carlo e. Dream Boy- rytter Nanna Merrald

Blue Hors Santiano e. Sezuan – rytter Cristian Tudela Ruiz

Blue Hors Viconte e. Vivaldi – rytter Ulrik Falbe

Blue Hors Kingston e. Glock’s Toto jr. – rytter Nanna Merrald

Blue Hors Hingstekollektion 22

Kollektionen i år rummer en række helt unikke avlshingste, hvoriblandt man finder både olympiske deltagere som Zack, Grand Prix hingste som Don Olymbrio, St. Schufro og Veneziano, opkommende superbeskelere som Farrell og Baron samt flere unge stjerneskud som Kingston, præmiehingsten Feinstar og de danske avleres favorithingst i 2021: Monte Carlo.

Baron
Don Olymbrio
Farrell
Feinstar
Flashdancer
Florent
Fortron
Kingston
Monte Carlo
Santiano
St. Schufro
Veneziano
Viconte
Zack
Zackerey