Tre Blue Hors hingste nu avlsgodkendte i Dansk Varmblod

Siden torsdag er de unge hingste blevet målt og vejet af Dansk Varmblods avlsledelse og dette har resulteret i 17 godkendte hingste – heraf 3 med Blue Hors til fornavn. Her samler vi op på søndagen ved hingstekåringen i Herning, hvor der var både pressemøde med avlsledelsen samt indsyning af de kårede hingste, der skal gå 10-dages-test i Tørring.

Tre Blue Hors hingste nu avlsgodkendte i Dansk Varmblod

Blue Hors Storm DWB

Blue Hors Feinstar

efter Farrell – Bon A’Parte – Landsieger I, opdrætter: Lars Wenke

Feinstar er præmiehingst i Oldenburger Verband og med et fantastisk eksteriør, udtryk, bevægelse og blod og nu altså også kåret i DV med kommentarerne:

“En maskulin hingst, med store vellinerede kropspartier velansat kraftig hals. Han har en smidig og rummelig trav med god haseaktion og en galop med rigtig god op-ad-bakke tendens. Han er ligeså godt gående i skridt.”

Blue Hors Flashdancer

efter For Dance – Dagostini – Stedinger

Flashdancer er præmiehingst i Hannoveraner Verband og ud af samme Oldenburger-hoppelinje som bl.a. de olympiske deltagere Dante Weltino og Riwera de Hus. Han er ligeledes nu kåret i DV, hvor dommerne gav ham følgende kommentarer med på vejen:

“En højtstillet, harmonisk og storrammet hingst med en velanset lidt kraftig hals. Han har en god bevægelse i skridt og en rummelig bevægelse i både trav og galop”

Blue Hors Storm DWB

efter Sezuan – Tailormade Temptation – De Niro, opdrættet af Bjarne Skovdal

Storm er trukket på RDH-hoppen Virginia, der er avlet af Ulrik og Lena Kristensen og som kommer ud af en stamme bestående af flere elitehopper (Vinaya EBRDH, Valdivia ERDH, Vanessa EDH med flere).

Det er en højstillet, harmonisk og storrammet hingst, med en velrejst halsog godt kønspræg.Han har en rummelig og taktfast skridt, en rummelig trav med god aktion og en god galop med bæring.

Interview med avlsledelsen herunder:

KONKURRENCE

VIND gavekort til bedækning – ved valgfri Blue Hors hingst

Gå ikke glip af chancen for at vinde disse helt fantastiske præmier:

10 gavekort til bedækning á 3.000 kr.
VIP pladser til “Åbent Hus” på Blue Hors den 3. april 2022
Gavekort til CARE produkter