Blue Hors Monte Carlo er den tredje bedste 4 års dressurhest i Danmark!

Top-beskeleren og avlshingsten Blue Hors Monte Carlo var flyvende ved dagens finale for Dansk Ride Forbunds dressurchampionat for 4 års ungheste. Se videoen af Blue Hors Monte Carlo her!

Blue Hors Monte Carlo er den tredje bedste 4 års dressurhest i Danmark!

Blue Hors Monte Carlo TC

Nanna Skodborg Merrald startede dagens stævne-søndag ud på Blue Hors Monte Carlo TC (Dream Boy/United, opdrætter: T. J. Coomans), der gav hende en forrygende tur fuld af power og kapacitet i Blue Hors-opvisningshal.

Karaktererne lød på 8.8 for en trav, der af dommerne blev rost for sine øgninger, 8.5 for en flot og rentaktet skridt, 9 for en særdeles god galop med god ’op ad bakke’-tendens og flotte øgninger, 8.6 for ridelighed, der udspringer af en flot fremvisning, der følger uddannelsesskalaen, 9 for kapacitet og en totalscore på 89.60 point, hvilket rakte til en imponerende tredjeplads i det stærke felt fuld af avlshingste og medaljehopper. Dommerne påpegede særligt den høje kapacitet, der bliver helt unik at udvikle på til fremtiden!

Blue Hors Valenzo flot med fremme hos de 4 års

En anden avlshingst, der var i ilden, var Blue Hors Valenzo (Blue Hors Veneziano/Sandro Hit, opdrætter: Christin Boekhoff), der med Blue Hors rytteren Cristian Tudela Ruiz i sadlen kom ind på en flot tiendeplads i finaleklassen for firårs dressurheste.

Med karaktererne 8.5 for trav, 8.8 for skridt, 8.3 for galop, 8.5 for ridelighed, 8.5 for kapacitet og en totalscore på 85.40 point blev det for Cristian og Valenzo en succesrig dag. Dommerne påpegede særligt Valenzos gode skulderfrihed i trav, særdeles gode overtrædning i skridt, rummelig galop, høje ridelighed via sin flotte fremvisning og gode fremtidsudsigter i sporten.

Blue Hors Valenzo i en æresrunde