Blue Hors Santiano til UVM

Vores populære avlshingst Blue Hors Santiano er blevet udtaget til UVM i Ermelo, hvor han skal repræsentere Dansk Varmblod!

Blue Hors Santiano til UVM

Blue Hors Santiano

"HURRA! Blue Hors Santiano og jeg skal deltage ved UVM for Danmark!
Udtagelsen var så spændende - og denne "power-hest" gjorde sit bedste. Han er virkelig en fantastisk hest! Tak, HansPeter Minderhoud for al den super hjælp med ham! Og tak til Blue Hors for at lade mig ride denne fantastiske hest!"

Renate van Uytert

Santiano i top!

Med en varm sol, der skinnede fra en skyfri himmel, blev de 5-, 6- og 7-års heste, der skal repræsentere Danmark ved de kommende unghesteverdensmesterskaber i Ermelo, udpeget.

Heste og ryttere red deres respektive programmer foran dommere og et UVM-udvalg fra Dansk Varmblod, der iagttog de unge heste, der var gået videre til 2. del af udtagelsen, over to dage.

Vores populære hingst Blue Hors Santiano (efter Sezuan/Glocks’s Romanov) gik to to super udtagelsesdage på Vilhelmsborg med sin daglige rytter Renate van Uytert i sadlen – og han er derfor også en af de danske heste, der er blevet udtaget at repræsentere Dansk Varmblod ved UVM i Ermelo.

UVM finder som bekendt sted i den hollandske by Ermelo i dagene 8. – 11. september 2022. Her kan Danmark stille med samlet tolv heste, da Dansk Varmblod og TAF kan stille med fire heste i hver af de tre årgange (5-, 6- og 7-års).

UVM-udtagelsen

UVM-udvalget bestod af:

Ane Marie Jensen og Kristian Bech

Imens dommerholdet bestod af:

Gunilla Nyman, Birthe Lyder Nielsen og berider Dennis Fisker 

Disse Blue Hors-afkom skal også repræsentere Danmark ved UVM:

 • LYNGBJERGS ST.PARIS
  F: Blue Hors St. Schufro – MF: Blue Hors Rockefeller
  Rytter: Victoria E Vallentin
  Avler: Bente Børjesson
  Ejer: Vallentin Dressage & United Dressage
 • PEGGY SUE NEXEN
  F: Blue Hors Don Olymbrio – MF: Andiamo
  Rytter: Søren Wind
  Avler og ejer: Stutteri Nexen