Znickers sejrede i sin Grand Prix-debut med Nanna!

Nanna Skodborg Merrald har gjort det igen! Hun har uddannet endnu en hest hele vejen til Grand Prix-dressur! I sin Grand Prix-debut med vallakken Blue Hors Znickers, kunne hun stille sig øverst på præmieskamlen med flotte 74.033 % i banken!

Znickers sejrede i sin Grand Prix-debut med Nanna!

Blue Hors Znickers/Nanna Skodborg Merrald

2 x Zack i toppen af ECCO Grand Prix!

De to Blue Hors Zack-sønner, Blue Hors Znickers og Blue Hors Zick Flower, lagde sig suverænt øverst i toppen af ECCO Grand Prix. Klassen blev afholdt på bane 2 ved Don Schufro-statuen og gik i dag som stævnets højeste klasse.

8 ekvipager havde meldt til start, men ingen af de øvrige, kunne klemme sig forbi de to hjemmebane favorit-ekvapager; Nanna Skodborg MerraldBlue Hors Znickers (efter Blue Hors Zack/De Niro, opdrætter: Hans Rode) og Cristian Tudela Ruiz Blue Hors Zick Flower (efter Blue Hors Zack/Blue Hors Romanov, opdrætter: Andreas Gregersen).

Nanna tog sejren på Znickers med 74.033 %. De blev belønnet med både 8- og 9-taller for især deres travarbejde, der må siges at være i særklasse med sin elastiske formåen og enorme kapacitet.

Ro, overblik og rutine

Cristian og Zick Flower måtte “nøjes” med dagens 2. plads og flotte 70.567 %

Dette er en veletableret ekvipage, der har flere nationale, og internationale, sejre og placeringer i bagagen. De har efterhånden dannet “par” i flere år, og kender derfor hinandens styrker og svagheder særdeles godt. Derfor var det også et ridt, der var præget af ro, overblik og rutine, vi fik lov at opleve fra disse to.

Og som altid, leverede Cristian og Zick Flower en afsluttende linje, der sad lige i skabet – og blev belønnet med 8-taller!

Blue Hors Zick Flower/Cristian Tudela Ruiz