Sikke en afslutning på CHIO Aachen for Nanna og Zepter! (VIDEO)

Nanna Skodborg Merralds ridning er, uden overdrivelse, et mesterværk i hestekunst, en ubeskrivelig blanding af styrke, disciplin, og flydende elegance. Når hun rider, bliver ridning mere end en sport – det bliver et poetisk udtryk, en ballet og et levende maleri!
Sikke en afslutning på CHIO Aachen for Nanna og Zepter! (VIDEO)

Nanna, Sille og Zepter, CHIO Aachen 2023

Time to say goodbye (for denne gang!)

Sikke en afslutning på CHIO Aachen!

Året 2023 tegner til at blive (endnu) et rekordår for Blue Hors eliterytter Nanna Skodborg Merrald!
Nanna, Sille Skov Jensen og Blue Hors Zepter (efter Blue Hors Zack/Wolkentanz II, opdrætter: Bernhard Sieverding) var sidste team til start i dagens CDI5* Grand Prix Freestyle – og hvilken fantastisk performance. De var bedre end nogensinde før!
Med deres evigt smukke freestyle, overbeviste de endnu engang os, dommere og publikum om deres enorme styrke! Nanna og Zepter smyger sig smidigt, harmonisk og yndefuldt over verdens dressurbaner – og det bliver fuldt ud belønnet med adskillige 10-taller både for harmoni mellem hest og rytter og for musikken. Med 88.730 %, placerede de sig nemlig på dagens 2. plads.
Sejren gik til Jessica von Bredow-Werndl og TSF Dalera BB, imens Charlotte Dujardin og Imhotep blev nummer 3.
Læn dig tilbage og nyd et ridt som er smukt og overjordisk ballet på hesteryg. Nannas Freestyle er ikke blot et ridt, men en ren hyldest til elegance, ynde og præcision. Lad dig fortrylle af det unikke samspil mellem rytter og hest.