Et magisk TOP-10 for Nanna og Zepter (VIDEO)

Det blev til hele TO nye personlige rekorder, TO andenpladser og en fremvisning af et nyt kür-program, da Nanna, Zepter og Sille gjorde deres entré på Friends Arena i svenske Stockholm i forbindelse med Lövsta Top-10!

Et magisk TOP-10 for Nanna og Zepter (VIDEO)

Én personlig rekord...

Verdens bedste i disciplinerne springning, dressur, kørsel, tölt og military konkurrerer ved Sweden International Horse Show i Friends Arena i den svenske hovedstad  Stockholm. For dressurrytterne foregår det i den CDI5* konkurrence Lövsta Top 10 (tidligere Saab Top 10), der er en “invitation only” konkurrence, hvor kun den absolutte top af dressurens allerbedste ryttere opnår en plads på startlisten. I år, inkluderede dette selvfølgelig vores egen Blue Hors rytter, Nanna Skodborg Merrald!
Nanna havde medbragt sit allerstærkeste kort, Blue Hors Zepter (Blue Hors Zack – Wolkentanz II, opdrætter: Bernhard Sieverding) – og det bar frugt!
Med et fantastisk ridt, der udløste en ny personlig rekord i Grand Prix 80 %, sneg ekvipagen sig ind mellem de stærke tyske dressurdronninger, Isabell Werth på hendes hest, den 17-årige Emilio (Ehrenpreis – Cacir AA)  og Jessica von Bredow-Werndl og hendes 16-årige hoppe TSF Dalera BB (Easy Game – Handryk). De seneste års dressursport har været domineret af Jessica og Dalera, ligesom dressursporten traditionelt har været underlagt den tyske sværvægter, Isabell Werth, igennem mange år. Men, i år har Nanna og Zepter vist, at de er i absolut TOPFORM – og snart skal Jessica passe ekstra meget på, at den danske komet-ekviapge ikke vipper hende af pinden!

At slutte som nummer to i dagens kür i Stockholm med 89,6% - jeg er ovenud lykkelig over den følelse jeg fik i dag! Zepter gav alt, hvad han kunne, og det var en sand fornøjelse at være en del af Lövsta Top 10.

Nanna Skodborg Merrald

.. TO personlige rekorder!

Nanna, den røde vallak,  Zepter, og hestepasser Sille Skov Jensen kunne tage glade og tilfredse hjem fra Stockholm, For der blev fra deres hånd, leveret hele TO personlige rekorder! På førstedagen i Grand Prix og på 2. dagen i Grand Prix Freestyle!
Nanna og Zepter skulle for første gang vise deres nye kür, der er komponeret af hollandske Joost Peters, og som består af en medley af skønne 80’er sange. Og til lyden af denne, fremviste de et dynamisk og særdeles kraftfuldt Grand Prix kürprogram, hvor de nærmede sig 90 %-muren med en score på 89.625 %.
Dette fantastiske ridt, rakte til endnu en 2. plads i det særdeles stærke felt!