EM sølv til Nanna og Zepter!

Med et fejlfrit og fortryllende ridt, rystede Nanna og Zepter endegyldigt posen og skød helt til tops ved europamesterskaberne! Forbi Lottie Fry på Glamourdale og Charlotte Dujardin på Imhotep og snuppede sølvet!

EM sølv til Nanna og Zepter!

// FEI, Leanjo de Koste

Et fantastisk ridt!

I går var de det afgørende kort, da Danmark indkasserede holdbronze. I dag tog de den skridtet længere, da de indkasserede 82.796 % i Grand Prix Special og en helt fantastisk sølvmedalje ved EM Riesenbeck 2023
Blue Hors rytter Nanna Skodborg Merrald, Blue Hors Zepter (efter Blue Hors Zack – Wolkentanz II, opdrætter: Bernhard Sieverding) og groom Sille Skov Jensen er et vaskeægte dream-team – og vi er pivstolte af dem

Man kunne høre en knappenål falde til jorden, da Nanna og Zepter red op af midterlinjen som den sidste rytter i klassen. Programmet bar præg af Nannas vanvittige overblik, hvor hver eneste øvelse var veludført og blev velfortjent belønnet af dommerne. Da ekvipagen nåede galopprogrammet, viste de galoppirouetter i absolut særklasse, ligesom også deres sidste midterlinje med passage og piaf var en sand lektion af det optimale. Derfor var det selvfølgelig også en glad Nanna, da rakte armene begejstret i vejret, da bifaldet fald, karakterne blev givet og sølvmedaljen viste sig at være i hus!

Medaljerne blev hermed fordelt med guldet til Jessica von Bredow-Werndl på TSF Dalera BB, sølvet gik til vores egen Nanna Skodborg Merrald på Blue Hors Zepter og bronzen fik Charlotte Dujardin med Imhotep.

// FEI/Leanjo de Koster