Zepter vinder World Cup kvalifikation i Neumünster (VIDEO)

Blue Hors Zepter og Nanna har vist sig at være et “match made in heaven”. Hvordan det overhovedet er muligt at have sin internationale stævnedebut i januar og så en måned efter stå som vinder af en World Cup kvalifikation er slet ikke til at fatte!

 

 

 

 

Zepter vinder World Cup kvalifikation i Neumünster (VIDEO)

Blue Hors Zepter i Neumünster. Vinder af World Cup Grand Prix med 77%

VILDT! Nanna og Zepter triumferer i Neumünster

Første World Cup-sejr til Nanna og Zepter

At Nanna har fundet de helt rette knapper at trykke på, var tydelig for enhver, der var så heldige at se Blue Hors Zepter (efter Blue Hors Zack/Wolkentanz II, opdrætter: Bernhard Sieverding) danse sig gennem Grand Prix’en i dag. Zepter er en stor hest på mange planer – han er med sine +180 cm. en hest, der fylder dressurbanen ud – men bag den store krop, gemmer der sig et uniks indre. Han er en kæmpestor personlighed med det mest elskværdige hjerte og er uden sammenligning staldens største kæledægge og kunne han kravlede han op på skødet af en for at blive nusset, fandt man ham helt sikkert på skødet af Nanna, Elise eller Iina.

Zepter er hesten, der har alt hvad man som avler drømmer om at opnå. Især er Zepters talent for de samlende øvelser i en liga for sig selv. Det er også her han i dagens program henter point fra allerøverste hylde: særligt piruetterne, piaf og passage belønnes med henholdsvis 9 og 8,5 point. Med en samlet score på 77,130%, og en personlig rekord i Grand Prix, bliver det utroligt spændende at se hvilke højder ekvipagen kan nå i søndagens Kür.

 

Læs mere om Nanna og Blue Hors Zepters debut ved World Cup Basel HER