Blue Hors Dressurchampionat - dag 1

Blue Hors Sommerfestival er tilbage i en kombination af vores traditionelle dressur- og følchampionat, ligesom der også afholdes en  følauktion i samarbejde med Dansk Varmblods Auktioner samt et landsstævne i dressur.

Et af de helt store trækplastre er Dressurchampionatet som fredag skulle bedømmes af et dommerpanel bestående af 2 nykårede Danmarksmestre.

 

Blue Hors Dressurchampionat - dag 1

Dommere sommerfestival

Dressurchampionat 3-års

Stjerner in spe

 

At være 3 år og stå over for sin allerførste optræden kan være en betydelig udfordring for de unge heste. Men selvom de endnu mangler erfaring og befinder sig på uvante territorier, er det en tryg og berigende oplevelse at blive introduceret til stævnebanerne i de rolige omgivelser på Blue Hors.

Stævnet udgør startskuddet til en eventyrlig rejse mod en strålende ridekarriere, og Martin er henrykt over at 3-årsholder i dag er en  imponerende flok talentfulde unge heste repræsenteret med Blue Hors blod fra Blue Hors FarrellBlue Hors ZackBlue Hors ZackereyBlue Hors Kingston og Blue Hors Fifty Cent som alle er godt på vej i deres uddannelse.

 

Se klassens resultater her

Dommerpanel

Det kompente dommerpanel, bestående af:

  • Laura Kristine Thorup
  • Cristian Tudela Ruiz
  • Sophia Ludvigsen
  • Nanna Skodborg Merrald

 

Igen er det tydeligt at se hvor meget Farrell præger sine afkom - de er både smukke og utrolig ridelige.

Nanna Skodborg Merrald

Dressurchampionat 4-års

Det er spændende at følge med i den udvikling, som flere af disse 4-årige heste har undergået siden de deltog i 3-års championatet. Gennem målrettet træning er de godt på vej til at skabe sig en ridekarriere.  I klassen blev der vist afkom efter Blue Hors Baron – Blue Hors Zackerey – Blue Hors Farrell – Blue Hors Rockefeller og  Blue Hors Fifty Cent.

Se klassens resultater her

I begge klasser er de 8 bedste heste med videre til morgendagens finale, som starter kl. 08:00

PROGRAM LØRDAG

 

 

Dressurfestival'en er først og fremmest en festdag, hvor avlerne har deres unge afkom med i byen for første gang. Vi får utrolig stor ros fra avlerne for denne mulighed hvor de unge rideheste i trygge rammer kan snuse til livet som stævnehest.

Avlsleder - Martin Klavsen