Medaljeregn over Blue Hors og de danske topryttere

Torsdag hyldede entusiastiske dressurfans i alle aldersgrupper de danske medaljetagere fra både OL, PL og EM, deres sponsorer, trænere og grooms til MEDALJEREGN i den store opvisningshal på Blue Hors

Medaljeregn over Blue Hors og de danske topryttere

Nanna Skodborg Merrald & Blue Hors Zack

Dommerbedømmelse for åben skærm

Blue Hors rytter Nanna Skodborg Merrald åbnede ballet ved at gennemride Grand Prix-programmet for åben bedømmelse ved dressurdommer Susanne Baarup på Blue Hors Zatchmo.

Den store imponerende Zack-søn, der tidligere på året ved Blue Hors Sommerfestival blev startet i Grand Prix af Nanna, viste et program spækket af power og med masser af talent til fremtiden. Nanna vejledte Zatchmo igennem programmet med en kyndig hånd, der blev akkompagneret af den yderst faglige FEI-overdommer og kommende Head of Ground Jury ved VM2022; Susanne Baarup.

Susanne fortalte publikum hvad hun så undervejs i programmet og indviede i det høje tempo som skriverne skulle forholde sig til samt de tekniske fejl og imponerende highlights, der indløb sig undervejs i ridtet.

Blue Hors Zatchmo

Excellente Sara Hyrm i kür

Sara Aagaard Hyrm viste i sin kür på Skovborgs Romadinov (e. Blue Hors Romanov / Mago XX) hvorfor netop hun er udtaget til det eksklusive CHIO Aachen CAMPUS’s talentprogram; ’Programme of Excellence’, der består af 8 talenter i hver disciplin, der ledes og trænes af dressurdronningen Isabell Werth og springlegenden Jos Lansink.
Det vi fik lov at opleve var en ekvipage i en veludført kür med masser af overskud, glæde og talent.

Fysisk træning med ”passage”, ”piruetter” og rullefald ved Lasse Kristensen

De danske junior og youngrider EM-bronzevindende landshold fik lov at dyste i et fysisk kapløb, der var blevet opsat af Blue Hors træner Lasse Kristensen.

Juniorholdet bestod af Frederikke Gram Jacobsen, Annabelle Rehn og Alexander Yde Helgstrand. Et hold, der endte med at sætte Youngrider-holdet bestående af Laura Jarlkvist Rasmussen, Sofie K. Hansen, Victoria Cecilie Bonefeld Dahl godt og grundigt på plads efter en lynhurtig gennemførelse af kapløbets udfordringer.

Exceptionel EM-sølvvindende ponykvadrille

Den individuelle EM-bronzevinder Sophia Bøje Obel Jørgensen red på ponyen Lykkehøjs Dream of DornikSelma Ludvigsen deltog med Egelykkes Perfetto, Karla Marillo Skov med Steendieks Diamond de Dali, samt Cornalia Munch Sinding Terbofens Charico.

Sammen udgør disse fire piger det danske ponydressurlandshold, der har en frisk EM-sølvmedalje med hjem fra Polen. De red en flot kvadrille, der understregede hvorfor netop de er Danmarks dygtigste ponyryttere lige nu.

Den imponerende OL-ekvipage; Nanna & Zack!

Helt ekstraordinært fik vi lov til at opleve OL Tokyo 2020-ekvipagen; Nanna Skodborg Merrald & Blue Hors Zack! Og ikke nok med det, blev det vi fik lov at se dem udføre, det kür-program, der har fulgt Blue Hors Zack igennem flere store mesterskaber.

Nanna smilte bredt og Zack pustede sig op til dans – og sammen blæste ekvipagen os bagover med deres imponerende partnerskab og royale facon.

Overrækkelser, hyldest og glade atleter

Ved aftenens medaljeregn fik de fremmødte publikummer mulighed for at fylde de tribunerne, der ikke var mulighed for at besætte i Tokyo ved de Olympiske Lege 2020.

Derfor fyldte vi i stedet hallen på Blue Hors med de medaljevindende ryttere, hesteejere, officials og tilskuere, for at få lov til (og mulighed for) at hylde og lykønske hinanden med dette års bedrifter, sejrer og successer.

Overskuddet fra arrangementet gik til Dansk Ride Forbunds Talentudvikling. Et beløb, der blev overrakt af Blue Hors direktør Ole Magnus Petersen til Anne-Mette Binder