Helt speciel vinder af Grand Prix Special (video)

For de morgenfriske var der dressur af virkelig høj kvalitet at glæde sig over i både Intermediare I og Grand Prix Special, hvor 2 hingste stod øverst på podierne – den ene med Blue Hors til fornavn

Helt speciel vinder af Grand Prix Special (video)

"At sætte sig op på Don Olymbrio er som at køre en Ferrari - han har bare det ekstra gear som gør det vildt sjovt at ride ham."

Nanna Skodborg Merrald

OL-deltagere til start i CDI3*

Hele to OL-deltagere var til start i dagens internationale klasser – og der var masser af højdepunkter i begge de internationale klasser, som blev afviklet i Intermediare I og Grand Prix Special for det publikum, som søndag morgen havde fundet vej til Blue Hors eller sat sig bag skærmen for at følge Zibrasports LIVE streaming.

CDI3* Grand Prix Special

En ny ekvipage der har været på manges læber er avlshingsten Blue Hors Don Olymbrio, i daglig tale Don O, og Nanna.

Don O er staldens charmetrold, der med sit glimt i øjet og vindende personlighed altid tiltrækker sig opmærksomhed – og han ved tydeligvis godt at han er HELT speciel.

Nanna har efter kun få måneder i sadlen på denne talentfulde hingst, fundet alle de rigtige knapper – og de har med dagens internationale debut til 75,957% og en fremragende 1. plads vist, at her er der en ny konstellation som vi bestemt skal holde øje med i fremtiden.

  • Nr. 1 Nanna Skodborg Merrald & Blue Hors Don Olymbrio  75,957%
  • Nr. 2 Matthias Alexander Rath på Destacado Frh 74.043%
  • Nr. 3 Charlotte Heering på Bufranco 71.979%

Nanna Skodborg Merrald/Blue Hors Don Olymbrio (e. Jazz/Ferro)

CDI3* Intermediare I

Det var svært at komme udenom den smukke, kulsorte Totilas-søn Tiago GS redet af tyske Matthias Alexander Rath.

Med 73,677% endte han på en 1. plads efterfulgt af Selina Solberg Vittinghus på Atterupgaard Delorean med 72,735% og nummer 3, danske Stinna Foldberg på Foldbergs T med 70,441%

Matthias Alexander Rath & Thiago GS