100% udsolgt Autumn Auction

Blue Hors kunne i går aftes melde “UDSOLGT” da den første Auktion løb af stablen med en imponerende kollektion af 11 auktionsheste (VIDEO)

100% udsolgt Autumn Auction

"Interessen for vores auktionskollektion har været mere end overvældende. Vi har de seneste uger haft en lind strøm af glade potentielle købere såvel her på stedet til testridning, men også online har vi været i tæt dialog omkring alt fra stort til småt"

Sportschef Ulrik Gerstorf Sørensen

STOR EFTERSPØRGSEL EFTER KVALITETS RIDEHESTE

Rideheste af en ordentlig kvalitet hænger ikke på træerne og til Blue Hors Autumn Auction var der mange, der havde meldt sig på banen som potentielle købere. Med “kun” 11 heste i kollektionen var det derfor ikke alle der kunne få indfriet deres drømme.

Vi har heldigvis flere dygtige salgsheste. Kontakt os endelig hvis du stadig er på udkig efter din kommende ridehest – både Martin og Ulrik har heste på alle uddannelsesniveau på hylderne.

Og så kan du allerede nu glæde dig til foråret 2022, hvor der er planer om en opfølgning på Blue Hors Autumn Auktion med en BLUE HORS SPRING AUCTION – så hold øje her på siden eller tilmeld dig allerede nu ind i vores PLUS KLUB hvor vi holder dig opdateret om kommende arrangementer MELD DIG IND HER