Zepter sejrer i international Grand Prix i Rotterdam

Blue Hors Zepter har netop været aktuel ved CHIO-stævnet i Rotterdam, hvor han med svenske Patrik Kittel i sadlen, deltog i holdkonkurrencen samt vandt Grand Prix Freestyle!

Zepter sejrer i international Grand Prix i Rotterdam

Patrik og Zepter //Anne Roos Photography

"Hvilken hest! Zepter er den blideste, sødeste og sejeste hest, der altid gør sit allerbedste - og jeg er virkelig heldig at få lov til at være din rytter, Zepter! Jeg er så taknemmelig! Nogen skrev, at jeg altid smiler, men hvordan kan man andet med sådan en hest?"

Patrik Kittel

Med over 76 % og en andenplads i den indledende Grand Prix-klasse, var svenske Patrik Kittel og Blue Hors Zack-sønnen Blue Hors Zepter mere end klar til at indtage Grand Prix Freestyle’en ved CHIO Rotterdam-dressurstævnet.

Ekvipagen lagde derfor godt fra start med en vigtig placering til holdkonkurrencen, hvor Patrik og Zepter deltog for Sverige. Resten af holdet bestod af: Jeanna Hogberg på Astoria, Tinne Vilhelmsson Silvfen på Devanto og dansk-svenske Jacob Nørby Sørensen på Sheeran.

Sejr i Grand Prix Freestyle med over 80 %

Ekvipagens anden start ved det store stævne blev i Grand Prix Freestyle – og her avancerede ekvipagen op til toppen af sejrsskamlen! Herved var det en meget glad Patrik Kittel, der kunne berette om et fantastisk ridt med hans makker Blue Hors Zepter.

Med over 80 % og en førsteplads at føje til holdkonkurrencens pointtavle, blev det til en delt score af 39 point til både USA og Sverige. Sverige måtte dog vige fra andenpladsen og ned på tredjepladsen, da amerikanernes samlede score udsprang af bedre individuelle placeringer end svenskernes.