Zack-søn vinder CDI3* Grand Prix Special

Cristian T. Ruiz og Blue Hors Zick Flower efter Blue Hors Zack fortsætter sejrsstimen til 3-stjernet stævne i belgiske Meerle!

Zack-søn vinder CDI3* Grand Prix Special

Cristian, Henriette og Zick Flower

𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐚𝐧 𝐓𝐮𝐝𝐞𝐥𝐚 𝐑𝐮𝐢𝐳 & 𝐁𝐥𝐮𝐞 𝐇𝐨𝐫𝐬 𝐙𝐢𝐜𝐤 𝐅𝐥𝐨𝐰𝐞𝐫 𝐭𝐢𝐥 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐝 𝐂𝐃𝐈𝟑* 𝐝𝐫𝐞𝐬𝐬𝐮𝐫𝐬𝐭æ𝐯𝐧𝐞 𝐢 𝐌𝐞𝐞𝐫𝐥𝐞, 𝐁𝐞𝐥𝐠𝐢𝐞𝐧
Blue Hors eliterytter Cristian Tudela Ruiz, groom Henriette Krogh Sørensen stillede klar til stævnestart i Belgien i Grand Prix og Grand Prix Special ved det CDI3-stjernede dressurstævne ved Coenegrachts Stables i den belgiske by Meerle med hesten Blue Hors Zick Flower
Blue Hors Zick Flower, der er efter Blue Hors Zack og med Blue Hors Romanov til morfar er opdrættet af Andreas Gregersen. Zick Flower var senest til start under årets Blue Hors Sommerfestival, som blev afviklet for første gang i juni måned i år. Til dette stævne placerede Cristian og Zick Flower sig som nr. 1 i Grand Prix, og nu, med weekendens sejr i Grand Prix Special, kan denne talentfulde Zack-søn dermed føje endnu en Grand Prix-sejr til listen!

Med flotte 69,7% i Grand Prix og 71% i Special viste ekvipagen, at de er klar til større udfordringer – og vi glæder os til at følge dem til deres næste stævne i tyske Herzlake!