Endnu en top præstation af et St. Schufro afkom ved UVM 2023

I 2022 tog ekvipagen guldet i 5-års klassen, og nu har St. Schufro-datteren St. Paris og hendes rytter Victoria endnu engang lagt sig flot i toppen – denne gang i 6-års klassen ved UVM i Ermelo!

Endnu en top præstation af et St. Schufro afkom ved UVM 2023

Blue Hors St. Schufro-datteren Lyngbjergs St. Paris (efter Blue Hors St. Schufro/Blue Hors Rockefeller) og hendes rytter Victoria Vallentin lagde sig i førerpositionen af den indledende kvalifikation af 6-års klassen ved Longines FEI WBFSH World Breeding Dressage Championships for Young Horses i Ermelo. I 2022 tog ekvipagen guldet i 5-års klassen!
Victoria og St. Paris startede programmet ud med en letbenet og aktiv trav med god bæring – klassens klart mest overlegne trav! Igennem hele programmet gik St. Schufro-dattern let på hånden og i en flot ramme med gode overgange, samt en god parade og tilbagetrædning.
Deres bedømmelse lød i den indledende runde  på 9.3 for trav, 8.5 for skridt, 8.8 for galop, 8.8 for lydighed, 9.3 for perspektiv og 89.400 % i totalscore, hvilket rakte til en flot 2. plads.

Endnu en fantastisk tur på Paris Wow en følelse hun giver! 2. plads i første runde af UVM for 6-års!

Victoria Vallentin

I finalen gentog den flotte præsentation sig, da den elegante ekvipage havde et rigtig godt ridt, hvor de indtog stadionen med et program med flot aktivitet, selvbæring, flow og harmoni. Skridten var god, og dommerne roste hoppens meget jordvindende og op-ad-bakke-galop. Victoria og St. Paris endte på en hæderlig 4. plads i finalen.

Her opnåede de karakterene 9.0 for trav, 8.0 for skridt, 9.0 for galop, 8.2 for lydighed, 8.5 for perspektiv og 85.400 % i totalscore