Topplaceringer på sidstedagen i Hagen for Nanna, Don Olymbrio, Touch Of Olympic og St. Schufro!

Nanna Skodborg Merrald har haft et særdeles travlt ved det attraktive Horses & Dreams meets Sweden-stævne i Hagen, hvor hun havde medbragt de tre topheste; Blue Hors Don Olymbrio, Blue Hors St. Schufro og Blue Hors Touch Of Olympic L! Og med placeringer i alle tre klasser på sidstedagen, satte hun et flot punktum for weekendens resultater!

Topplaceringer på sidstedagen i Hagen for Nanna, Don Olymbrio, Touch Of Olympic og St. Schufro!

CDI4* Grand Prix Kür, Horses & Dreams meets Sweden, CDI Hagen 2023

Personlig rekord til Nanna og Don Olymbrio

Blue Hors rytter Nanna Skodborg Merrald har været på toppen som ponyrytter, i sine ungdomsår, og nu også i seniorrækkerne, hvor hun på ryggen af flere Blue Hors-heste indkasserer den ene topplacering efter den anden! Senest ved World Cup-finalen i Omaha, hvor hun og Blue Hors Zepter (efter Blue Hors Zack/Wolkentanz I, opdrætter: Bernhard Sieverding) vandt sølv!

I denne uge bød Nannas kalender på stævne i tyske Hagen, hvor det blev til seks ud af seks mulige placeringer, hvor de to af dem, en 2.- og en 3. plads, blev på vores chamerende avlshingst Blue Hors Don Olymbrio (efter Jazz/Ferro, opdrætter: Jan Lamers).

Efter en lang lørdag, der bød på ridning fra klokken 8:00 om morgenen, rundede Nanna og Don Olymbrio ballet af som anden sidste ekvipage i CDI4* Grand Prix Kür. Her blev det til en personlig rekord for ekvipagen, der placerede sig på klassens 3. plads med 79.48 %

CDI4* Grand Prix Kür, Horses & Dreams meets Sweden, CDI Hagen 2023

Flot tur for Nanna og St. Schufro i Grand Prix Special

Elitehingsten Blue Hors St. Schufro (efter St. Moritz Junior/Blue Hors Don Schufro, opdrætter: Joachim Wahlers) har fortsat sin opadgående udviklingskurve med Nanna og gik i Hagen sin første Grand Prix Special. Det blev et program med et travprogram i den absolutte top, hvor specielt traverserne gav karakterer af de flotteste tal fra dommerpanelet. Ridtet blev belønnet  med 75.27 % og en flot 4. plads i toppen af klassens resultatsliste! Et flot supplement til torsdagens 2. plads i CDI4* Grand Prix.

 

 

Horses & Dreams meets Sweden, CDI Hagen, 2023

Endnu et flot placering til den Don Olymbrio-sønnen Touch Of Olympic!

Lørdag eftermiddag skulle Nanna i ilden på den danskavlede vallak Blue Hors Touch Of Olympic L (efter Blue Hors Don Olymbrio/Fidermark, opdrætter: Anja & Jan Petersen) i lilleturens Intermediare I. Nanna og Touch er en ekvipage med stor succes i lilletur, hvilket også var tilfældet i Hagen, hvor de sluttede deres sidste stævnestart på en 3. plads med 72.23 %.

Faktisk har Nanna og Touch vundet alt de har rørt ved på international plan i efteråret 2022, da de både under World Cup Vilhelmsborg og Blue Hors Dressurfestival vandt alle klasser de deltog i!