St. Schufro vinder Grand Prix i Ringsted med 77 %

St. Schufro er ikke kun en yderst populær avlshingst, der laver eftertragtede, velgående afkom i absolut særklasse. Han er også en særdeles talentfuld Grand Prix hest – og nu er han endnu engang at finde i toppen af resultatlisterne! (VIDEO)

St. Schufro vinder Grand Prix i Ringsted med 77 %

Jeg elsker at danse med denne sorte hingst! 77 % i Grand Prix - mange, mange tak, St. Schufro!

Nanna Skodborg Merrald

Ved weekendens dressurstævne i Ringsted, havde Blue Hors eliterytter Nanna Skodborg Merrald, udover den talentfulde avlshingst og championatshest, Blue Hors Monte Carlo (efter Glock’s Dream Boy N.O.P./United), også medbragt sin mangeårige dansepartner; Blue Hors St. Schufro (efter St. Moritz Jr./Blue Hors Don Schufro)

Her skulle ekvipagen i ilden med en start i Grand Prix – og hvilket ridt!

Med ikke én eneste karakter under 7 – og masser af 8.5-taller for sidetraverser og passage – og en dommer ved E, der ham med hele 78.700 %, stod St. Schufro som den klare vinder af klassen med hele 77.267 %!

En spektakulær hingst på alle fronter

St. Schufro er på alle måder spektakulær.

Med afkom som Fly St. Croix, St. Manuella, Holmens Tara og Lyngbjergs St. Paris, der alle deltog ved dette års Dansk Varmblods Unghestechampionat i Dressur – Lyngbjergs St. Paris opnåede en flot samlet 2. plads samt vandt fremmedryttertesten – er han en beskeler af højeste kaliber, der virkelig har sat sit stempel på den danske avl.

Disse flotte avlsresultater og hingstens enorme talent for dressuren gør ham til en hingst, der virkelig har hele pakken – og vi  glæder os til fremtidens oplevelser med ham!