St. Schufro vinder Grand Prix Freestyle og Danmark vinder Nations Cup!

Nanna og St. Schufro vinder Grand Prix Freestyle og bidrager stort til Danmarks sejr i Falsterbo Horseshow CDIO4* Nations Cup!

St. Schufro vinder Grand Prix Freestyle og Danmark vinder Nations Cup!

Nadja Aaboe Sloth på Favour Gersdorf, Daniel Bachmann Andersen på Zippo M.I. og Nanna Merrald Rasmussen på Blue Hors St. Schufro

"Han er en rigtig pleaser og en meget stor daglig fornøjelse at arbejde med. St. Schufro har fuld koncentration på sit arbejde og sin rytter og han besidder et ubegrænset talent! Han er den sødeste, roligste og nemmeste hingst - og så har han en helt særlig evne til at lade sig tænde til toppræstation"

Nanna Merrald Rasmussen

Endnu en dansk sejr i FEI Nations Cup

Det er ikke længe siden at det danske landshold vandt konkurrencen i Aachen – og nu har de danske seniorryttere endnu engang kunne drage hjem med en sejr i FEI Nations Cup. Denne gang ved det prestigeøse Falsterbo Horse Show, der blev afholdt i Sverige!

Det danske vinderhold bestod af:

Nanna Merrald Rasmussen på Blue Hors St. Schufro

Daniel Bachmann Andersen på Zippo M.I.

Nadja Aaboe Sloth på Favour Gersdorf

Anna Kasprzak på Addict de Massa

St. Schufro sejrer i Grand Prix Freestyle

Og ikke nok med sejren i Nations Cup, kan vi også glæde os over Nanna Merrald Rasmussen og avlshingsten Blue Hors St. Schufros (efter St. Moritz Jr./Blue Hors Don Schufro) sejr i Grand Prix Freestyle!

Ekvipagen opnåede hele 81.080 %, hvilket placerede dem på førstepladsen lige foran svenske Patrik Kittel på Blue Hors Zepter, der blev nummer 2 med 80.865 %!

Nanna Merrald Rasmussen på Blue Hors St. Schufro, der her flankeres af groom Elise Rensink

Flot femteplads i Grand Prix

I lørdagens indledende CDIO4* Grand Prix ved Falsterbo Horse Show red Nanna Merrald Rasmussen og den populære avlshingst Blue Hors St. Schufro (efter St. Moritz Jr. – Blue Hors Don Schufro) sig ind på en flot femteplads med 72.326 %
Allerede med dette resultat og resten af det danske holds placeringer, antog Danmark førerpositionen i Nations Cup konkurrencen – hvilket holdt flot hele vejen!

Blue Hors St. Schufro

Blue Hors St. Schufro

Nadja Aaboe Sloth, Anna Kasprzak, Nanna Merrald Rasmussen og Daniel Bachmann Andersen