St. Schufro sønnen Skyline To B i toppen af 5-års feltet ved UVM!

Ved UVM 2023 i Ermelo, opnåede Blue Hors St. Schufro-sønnen Skyline To B torsdag eftermiddag en flot placering som nr. 2 i den indledende kvalifikation!
St. Schufro sønnen Skyline To B i toppen af 5-års feltet ved UVM!

Ved verdensmesterskaberne for ungheste 2023, der afholdes i den hollandske by Ermelo, har Blue Hors St. Schufro-sønnen Skyline To B (opdrætter: Maria Rasmusson) opnået karaktererne 8.8 for trav, 8.7 for skridt, 9.5 for galop, 8.6 for lydighed, 9.2 for perspektiv og 8.96 point i totalscore i 5-års klassen!
Dette rakte til en flot placering som nummer 2 i den indledende kvalifikationsklasse!
Dette betyder også, at svenske Carl Hedin og hans velgående St. Schufro-søn selvfølgelig blev udtaget til finaleklassen!

Flot fjerdeplads i finalen

Efter deres 2. plads i den indledende klasse torsdag, red den svenske ekvipage bestående af Skyline to B (efter Blue Hors St. Schufro/Ampère) og Carl Hedin, nu ind på banen med masser af sving og lethed i bevægelsen. Og dommerne kunne lide, hvad de så, og belønnede det svenske par med en samlet 4. plads!

Deres karakterer lød således: 8.5 for trav, 9.0 for skridt, 9.0 for galop, 8.5 for lydighed, 9.0 for perspektiv og 88.000 % i totalscore.