Finaledag på Blue Hors

Søndag er dagen hvor avlere og ryttere fra nær og fjern samles på lægterne for at se, hvem vi i fremtiden kan forvente at se blande sig i toppen af dansk dressur

Finaledag på Blue Hors

Suarez i 7-års finalen

Fremtidens stjernefrø:

Det er her drømmene blive til virkelighed – det som for mange år siden startede med et håb om med netop denne kombination af hoppe og hingst at have fundet det perfekte match, der med tiden ville udvikle sig til en dressurhest med potentialet til at gå hele vejen. Det er en sejr for avlerne, alene det at have kvalificeret sig til dagens finaler og det kan være de mindste marginaler og dagsformen der i dag afgør om man formår at placere sig i toppen af feltet- og selvom det ikke altid går helt som man havde håbet er det bestemt ikke det samme som at hesten ikke alligevel har helt særlige egenskaber – selvom det kan være svært ikke at være skuffet hvis heldet ikke helt rakte til topplaceringerne.

4-års klassen

Staldene summer tideligt fra morgenen af hekstisk aktivitet og med start søndag kl. 8:00 for de føste heste i 4-års klassen har såvel grooms som ryttere været tideligt ud af fjerene for at være klar til start.

16 heste er med videre fra torsdagens indledende kvalifikation herunder Blue Hors rytter Cristian Tudela Ruiz på Bonsai e. Blue Hors Baron, som gik direkte videre i finalen – suppleret med yderligere 6 rytterne som kvalificerede sig via fredagens B-finaler.

Også 2 Don Olymbrio-afkom var at finde på dagens startliste:

Lille Kærgårds Sisco DWB redet afberider Silje Bakken og Remember Me DWB redet af Anna Zibrandtsen

Bonsai e. Blue Hors Baron

7-års finalen

7-års finalen:

Det var et stærkt 7-års felt med adskillige UVM deltagere på startlisten.

Herunder også den imponerende sorte vallak EVO Schubidoo (Blue Hors St. Schufro x Blue Hors Hotline), som med sin lethed i de samlende øvelser, hvor både changementer og pirouetter ser legende lette ud, tydeligt er godt på vej i sin uddannelse med sin faste rytter Anne Marie Husbond.

Helt karakteristisk for mange Blue Hors St. Schufro fremviser også dette afkom stor ridelighed og ender på en samlet 4. plads i dagens finale. Vi glæder os til at følge den i sin videre uddannelse.

Også Suarez efter Zack-sønnen Sezuan med Signe Kirk Kristiansen i sadlen viste elegant ridning som placerede ekvipagen på en flot 3. plads.

Resultaterne fra klassen ➡️

EVO Schubidoo e. Blue Hors St. Schufro