Blue Hors-Islæt til CDI3* World Cup Vilhelmsborg (video)

Man føler at man sidder på en rockstjerne!” fortæller Nanna om Farrell, der var hendes makker i weekendens CDI3* Prix St. Georges, hvor de sammen red en tredjeplads hjem

Blue Hors-Islæt til CDI3* World Cup Vilhelmsborg (video)

Nanna Skodborg Merrald og Blue Hors Farrell

Lørdag

I lørdagens CDI3* Prix St. Georges ved FEI World Cup-stævnet på Vilhelmsborg red Nanna S. Merrald sig ind på en flot tredjeplads med vores 9-årige avlshingst Blue Hors Farrell e. Fürstenball/Dacaprio som bedste danske ekvipage i et meget stærkt internationalt felt, hvor det for Nanna og Farrell blev til flotte 74,5 %

Klassen blev vundet af den danske sølvmedaljehoppe og dobbelte UVM-finalist; Straight Horse Ascenzione (opdrætter: Straight Horse v/Mogens Pedersen) og er ud af det gyldne Blue Hors Zack/Blue Hors Don Schufro-kryds. Ascenzione, der er helsøster til superhingsten Sezuan, rides af den tyske landsholdsrytter Helen Langehanenberg, og ekvipagen opnåede hele 76,412%.

Se resultatet af CDI3* Prix St. Georges

Nanna var ligeledes til start i Dressurens Venner CDI3* Grand Prix med hesten Gørklintgårds Quater Boy(opdrætter: Jørgen Ravn), hvor de sammen fik flotte 68,804 %.

Til lørdagens DWB World Cup Foal Auction var hingstene Zackerey og Zack repræsenteret via deres faderroller til føllene; Zackeis-Ø (Opdrætter: Bente og Jens Møller Hansen) e. Zack/Tailormade Attention og Zeven Galore (opdrætter: Kristina Bang Larsen) e. Zack/Bøgegårdens Boney M. Begge føl blev solgt – og Zackeis-Ø endte som auktionens pris-highlight med hammerslaget på 14.000 €!

Søndag

I søndagens lilletur; Agria Intermediare I, sejrede den tyske – og OL-aktuelle Helen Langehanenberg endnu engang på sin danske Blue Hors Zack/Blue Hors Don Schufro-datter Straight Horse Ascenzione – denne gang med 76,14 %.

Helen fortæller begejstret at Zack-datterens “lysende talent rækker langt udover lille tur, da hun viser et stort talent for piaffe og passage – ja passagen er hun født med, den har ikke krævet indlæring“.

Ascenzione (Blue Hors Zack/Blue Hors Don Schufro)

I samme klasse red også Nanna og Farrell. De to har ikke mange stævner i bagagen sammen, men de har fundet et særdeles velfungerende makkerskab sammen. De lå igennem programmet endnu engang til en absolut topplacering med flere 8- og 9-taller, inden en misforståelse indtraf i changementerne i galopprogrammet – det blev meget dyrt og ekvipagen sluttede deraf på fjerdepladsen med 71,55 %, men trods fejl var Nanna ikke til at skyde igennem:

Han er så fed at ride på, man føler bare man sidder på en rockstjerne!”