To gange Blue Hors i topplaceringerne af CDI1* Prix St. Georg

Dag 2 ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning er i fuld gang – og der blev lagt hårdt for dagen med en sejr og en trejdeplads i den internationale Prix St. Georg til vores to ekvipager; Nanna Merrald på Blue Hors Farrell og Sophia Ludvigsen på Blue Hors Elliott

To gange Blue Hors i topplaceringerne af CDI1* Prix St. Georg

Blue Hors Farrell

Sejr til Nanna og Farrell

Blue Hors rytter Nanna Skodborg Merrald og avlshingsten Blue Hors Farrell (efter Fürstenball/Dacaprio) red til flotte 74.206 % i dagens CDI1* Prix St. Georg, hvoraf de højeste af deres point, á 8 og 8.5, blev givet for sidebevægelserne og midterlinjerne – øvelser, der virkelig lader Farrells smidighed og flotte format skinne igennem!

Sophia og Elliott på 3. pladsen!

Sophia Ludvigsen lagde hårdt ud ved at sætte sig på en foreløbelig førsteplads på hesten Blue Hors Elliott (efter Blue Hors Erlando/Blue Hors Romanov, opdrætter: Julianelyst) i morgenens CDI3* Prix St. Georg ved Dansk Varmblods hingstekåring i Herning. Ekvipagen red til 71.882 % og fik flere 8-taller for både nogle veludførte volter, changementer og afsluttende parade. De måtte dog vidergive vinderstafetten til deres kollegaer Nanna og Farrell – og placerede sig i stedet på en flot 3. plads!