Blue Hors Touch of Olympic L med solid sølv-placering for 7 års

To gange Blue Hors rytterinder på hver deres Blue Hors-hest var til start i Dansk Ride Forbunds championatsfinale for de 7 års dressurheste, hvor de satte næsten alle deres konkurrenter stærkt til vægs! Se video af de to her!

Blue Hors Touch of Olympic L med solid sølv-placering for 7 års

Blue Hors Touch of Olympic L

Nanna Skodborg Merrald red på sin makker Blue Hors Touch of Olympic L (Blue Hors Don Olymbrio/Fidermark, opdrætter: Jan & Anja Petersen) i dagens 7-års klasse, hvor de endnu engang cementerede både Nanna og Touchs evner. Touch, der er dugfrisk UVM-sølvvinder, fik lidt fejl i serierne, men det skulle ikke stoppe ham fra de flotte karakterer af 8.9 i trav, vilde 9.5 i skridt, 8.9 i galop, hele 9.5 i ridelighed og flotte 9.3 i kapacitet. En ekvipage, der allerede har bevist sin værd og som kun bliver ved med at imponere os!

Storrammet, sikker - og helt i top!

Den imponerende Elliott Julianelyst (Erlando/Blue Hors Romanov, opdrætter: Julianelyst) var i dag med sin sædvanlige rytter berider Tania M. Joensen godt med på legen og red til flotte 80.672 point, der rakte til en imponerende fjerdeplads, hvor kun få marginaler adskilte dem fra tredjepladsen. Elliott fik travkarakteren 9, skridtkarakteren 8.4, galopkarakteren 8.6, ridelighedskarakteren 8.6 og kapacitetskarakteren 8.7.

Det her er helt sikkert en ekvipage vi kommer til at se mere til i fremtiden!

Elliott Julianelyst