Flot 2. plads til Don Olymbrio og Nanna (VIDEO)

I dagens CDI4* Grand Prix ved Horses & Dreams meets Sweden i Hagen, blev det til en flot 2. plads til avlshingsten Don Olymbrio og Nanna Skodborg Merrald!

Flot 2. plads til Don Olymbrio og Nanna (VIDEO)

CDI Hagen er for mange af verdens topryttere sæsonens første udendørstævne, hvor den form, der er blevet udviklet på henover vinteren, bliver testet af i travle, internationale omgivelser – og netop her skulle Nanna og Don O i ilden i de CDI4*-klasser!

Med et flydende, veludført program til 74.565 %, kunne Blue Hors rytter Nanna Skodborg Merrald og den 15-årige avlshingst Blue Hors Don Olymbrio (efter Jazz/Ferro, opdrætter: Jan Lamers) placere sig på podiets 2. plads i stævnets CDI4* Grand Prix. Dagens program bød på læssevis af 8- og 8,5-taller for særligt det samlede arbejde med passage/piaf og galoppiruetter, hvor Don Olymbrio virkelig formår at vise, hvad han er lavet af!

Længe så det ud som en sejr, lige indtil klassens sidste rytter, Frederic Wandres på Bluetooth OLD, red på banen, og snuppede sejren foran vores danske superekviapage.

Det er tydeligt, at Nanna og Don O finder bedre og bedre sammen for hver fælles start. Denne CDI4* Grand Prix-klasse var parrets kun syvende stævnestart sammen (og deres første udendørsstævne), og kvalificerede dem til lørdagens Grand Prix Kür, der foregår under stævnepladsens flotte “floodlights”. Rytterne skal inden start vælge, om de vil kvalificere sig til at ride Grand Prix Special eller Grand Prix Kür, og Don Os klasse var for dem, der havde valgt at skulle kvalificere sig til lørdags aftens Grand Prix Kür.