Stående ovationer til Nanna og Don O (VIDEO)

Som sidste start i dagens CDI3* skulle Nanna ride over 75,064%, hvis hun skulle ride sig forbi guldmedaljehoppen Queenparks Wendy! Så der var lagt op til en spændende afslutning på Grand Prix Special

Stående ovationer til Nanna og Don O (VIDEO)

Blue Hors Don Olymbrio

Klassens frække dreng er blevet voksen

Blue Hors Don Olymbrio (efter Jazz/Ferro, opdrætter: Jan Lamers) har en gadedrenge udstråling og charme som i mange år også blev fulgt godt til dørs af hans til tider “friskfyr” temperament.

Men “klassens frække dreng” er blevet voksen og eliterytter Nanna Skodborg Merrald har formået at kanaliseret al energien de rigtige steder hen, så ekvipagen sammen flyver til nye højder. Særligt pirouetterne, belønnet med 9 er både elegante, og tegnet knivskarpt og den udtryksfulde og kraftfulde passage bliver honoreret med 8,5.

Midterlinjen er en magtdemonstration i overblik, overskud, overflod af lækkerhed og man kan næsten høre publikum holde vejret til de euforisk kan slippe klapsalverne løs og hylde vinderne af Grand Prix Special med stående ovationer.

Nanna og Don O vinder klassen med 76, 362% foran Andreas Helgstrand på Queenparks Wendy efterfulgt af Isabel Freese på Total Hope OLD på 3. pladsen .

FAKTA OM DON OLYMBRIO

★ Elitehingst i Dansk Varmblod i en alder af kun 9 år

★ Internationale sejre i Herning, ’s-Hertogenbosch, Randbøl og Uggerhalne

★ Far til UVM-sølvmedaljevinder og UVM-finalister samt flere kårede sønner

★ Afkom i internationale dressurklasser bl.a. Uno Don Olympic og Silhuet