Dag 2 med flot dobbeltsejr til Nanna Skodborg Merrald

En forrygende start på landsstævnet og det internationale stævne ved Blue Hors Dressurfestival til Blue Hors rytterne. Særligt Nanna og Cristian gjorde sig bemærkede i dag

Dag 2 med flot dobbeltsejr til Nanna Skodborg Merrald

Debutsejr i CDI3* Grand Prix

I et stjernespækket startfelt, der talte topekvipager som tyske Matthias Rath på den røde Destacado FRH, svenske Malin Wahlkamp-Nilsson på Amplemento, OL og EM-ekvipagen Charlotte Heering og Bufranco, Anna Kasprzak på Rock Star 13 og Addict de Massa, australske Lyndal Oatley på Elvive og den nykårede norgesmester i dressur; Anniken Hals på hendes tophest, den tidligere salgshest, Centano, havde Nanna Skodbord Merrald masser af konkurrenter til positionen som nummer 1, da hun klokken 19:16 red ind på sin allerførste konkurrencetur på Blue Hors Don Olymbrio.

Blue Hors Don Olymbrio

Det var et længeventet comeback fra avlshingsten Blue Hors Don Olymbrio (e. Jazz/Ferro), der nu danner par med Nanna Skodborg Merrald – og hvilket par!

Med 75.217% og et gennemført enigt dommerpanel lagde Nanna sig på førstepladsen med knap 4 procents forskel ned til nummer 2; den olympiske deltager Anna Kasprzak på Rock Star 13. Men Nanna og Don Os passage/piaff-program var virkelig i en særklasse for sig, og derfor var de at finde på klassens førsteplads.

Zatchmo sejrer i Grand Prix

Mellem 16.00 og 18.00 var Blue Hors rytterne til start i landstævnets Grand Prix-klasse. 16.57 var Nanna Skodborg Merrald den første af vores “egne” til start, her på Blue Hors Zatchmo (e. Blue Hors Zack). Næste rytter fra Blue Hors i ilden kom på 17.15. Det var vores spanier Cristian Tudela Ruiz, der startede på Blue Hors Zepter (e. Blue Hors Zack/Wolkentanz II, opdrætter: Bernhard Sieverding).

Blue Hors Zatchmo

Som nummer 1 og vinder af klassen, lagde Nanna sig godt til rette på Zatchmo med hele 76.733%. En score, der var mere end rigeligt for at sikre sejren.

Som en flot nummer to sneg Cristian og Zepter sig ind på andenplads efter et veludført, sikkert og afbalanceret program, der udløste flotte 71.900%

MB2 med salgshesten Hoby Utopia og et drys med Blue Hors Talent

I dagens MB2 var både Cristian Tudela Ruiz på Blue Hors Dillon (e. Duisenburg / Samarant, opdrætter: Gabriele Becker-Hermann) og Blue Hors Talentrytter Cecilie Dybro Jensen på Hoby Utopia (e. Chippendale / Métall, opdrætter: C.W.A. Van Stokkom) i ilden.

Her blev Cristian og Dillon nummer 5 med 71.448% imens Cecilie og Hoby lagde sig på en flot ottendeplads med 70.066%!

Hoby Utopia

Hoby Utopia er på Blue Hors’ salgsliste, der indeholder flere spændende emner og heste til enhver smag. Hoby henvender sig særligt til juniorrytteren, der drømmer om at ride med ved ECCO cuppen og lignende. Giv os et kald, hvis Hoby lyder som noget for dig!