Dag 1 ved Dressurfestivallen har været fuld af god stemning og flot dressur!

Vindende praktikanter, Blue Hors Dillon i flot stil, rideudstyr og tilskudsprodukter og meget mere. Dag 1 ved Blue Hors Dressurfestival 2022 har budt på lidt af hvert!

Dag 1 ved Dressurfestivallen har været fuld af god stemning og flot dressur!

Cristian Tudela Ruiz og Blue Hors Dillon

Dressurfestivallens første klasse, MB2, havde hele 4 Blue Hors-afkom i top-5, hvoraf det ene var vores egen paralympiske mester, Tobias Thorning Jørgensen, der på ryggen af Jolene Hill (Blue Hors Schufro Hit/Windsor, opdrætter: Hanne Andreasen) opnåede flotte 70.198 % og en imponerende femteplads.

Se Tobias og Jolenes ridt herunder:

Praktikant med Blue Hors-træner i toppen af MB2'en

Vinderen af klassen, får vi snart igen glæden af, når hun skal tjene sin skolepraktik her på Blue Hors!

Katrine Johannsen, der rider på Blue Hors Rockefeller-sønnen Rossander (opdrætter: Dorthe og Rikke Sandberg Svensson), vandt dagens MB2 i flot stil med 71.250 %. Katrines træner er ingen ringere end vores egen rytter Sophia Ludvigsen og sammen har de formået at klargører Rossander flot til dagens opgave, hvor vallakken blev belønnet med 8 for både middeltrav og gangarter i det skrappe landsstævnefelt.

Katrine Johannsen og Rossander

Merralds hjemmeavlede Don Olymbrio i top-3 af MA1

Familien Merrald står bag dagens 3’er i MA1; Lea Dyre Jespersen og Lykkesholms Duel efter Blue Hors Don Olymbrio/Liberty Dane, der med 70.417 % og 69.722 % hos dommer C og B, havde totalt overbevist 2/3 af dommerne om sit skyhøje niveau. De to dommere havde Duel og Lea på en flot førsteplads, og det kan avlerne Helle og Nanna Merrald kun være stolte over.

Avler Nanna Merrald fortæller: “Duel blev født den dag jeg skulle debutere i Grand Prix på Millibar i Hedensted, hvor vi fik tilsendt et billede af, at nu var han altså kommet til verden!”

Lea Dyre Jespersen og Lykkesholms Duel

“Lykkesholms Duel er lavet på et kryds af min nye Grand Prix-makker Don Olymbrio som far, og min gamle Grand Prix-makker Millibars mor, som vi fik lov til at købe og trække et føl på, da ejeren blev syg – og Duel går nu med min tidligere hestepasser, fra da jeg var selvstændig, og det er bare dejligt at se dem klare sig så godt sammen!”

– Nanna Skodborg Merrald

Cristian og Dillon med masser af sving og overskud

Blue Hors rytter Cristian Tudela Ruiz og Blue Hors Dillon (Duisenberg/Samarant) var ligeledes til start i MA1, hvor de med stort overskud og masser af sving, red sig ind på 6. pladsen. To store fejl, en i en galoppirouette og en i et changement, gjorde af Cristian og Dillon måtte nøjes med 67.361 % efter at have lagt lunt i svinget til førstepladsen igennem det meste af deres program.

Cristian Tudela Ruiz og Blue Hors Dillon

Se Cristian og Dillons ridt her: