Fokus og koncentration i et Boxen på kogepunktet (Video)

Med ynde og samhørighed avancerede Nanna og Don Olymbrio fra gårsdagens tredjeplads til en andenplads i CDI5* Grand Prix Special
Fokus og koncentration i et Boxen på kogepunktet (Video)

Der lå et betydeligt pres på Nanna og Don Olymbrio, da de skulle forsvare deres placering fra gårsdagens Grand Prix. Da de red ind på banen i en overfyldt Boxen-arena, kunne man mærke spændingen og forventningerne til parret. Nanna trådte ind på banen med en imponerende selvtillid, og Don Olymbrio bevægede sig elegant som i en ballet gennem hele programmet. Især pirouetterne udmærkede sig, men også overgangene var smidige og præcise. Piaffen var funktionel og udført med imponerende fjedrende bagben. Kvaliteten strålede igennem hele programmet, hvilket resulterede i, at parret endte på en fornem andenplads i dagens CDI5* Grand Prix Special (GPs) ved FIVE STAR DRESSAGE.

Det var en fantastisk følelse at ride på banen i dag; jeg følte bare, at Don O var med mig hele vejen. Han har aldrig præsteret bedre, alt fungerede bare perfekt i dag. Jeg er simpelthen så glad og stol! Så samtidig at ride i sådan en kulisse, et fyldt Boxen med så meget støtte og opbakning, var virkelig en utrolig oplevelse, det betyder virkelig meget.

Nanna Merrald