Verdens bedste St. Schufro gjorde det! (VIDEO)

St. Schufro er ikke kun sort og billedesmuk, han er også dagens vinder af CDI5* Grand Prix Freestyle med Nanna Skodborg Merrald i sadlen!

Verdens bedste St. Schufro gjorde det! (VIDEO)

Det største stjerneskud på den internationale dressurhimmel

Det er ikke uden årsag, at vi i går kaldte St. Schufro for en ægte kammerat og i dag tillader os, at kalde ham for et af de måske største stjerneskud på den internationale dressurhimmel – for det er netop det han er!

Når den sorte avlshingst Blue Hors St. Schufro (efter St. Moritz Jr./Blue Hors Don Schufro, opdrætter: Joachim Wahlers) indtager banen, ryger procenterne langt op i atmosfæren! Faktisk længere op end gårsdagens vindere; Carina Cassøe Krüth og Heiline’s Danciera (efter Fürstenball/De Niro, opdrætter: Stutteri Heiline), der i dag måtte kapitulere til en spændende 2. plads i dagens Grand Prix Freestyle!

For med 9.7 point for sværhedsgraden, 9.5 for fortolkning, 9 for både rytme, harmoni og koreografi samt læssevis af karakterer á 8 og 8,5 fordelt jævnt igennem parrets kur, blev den endelige score til de vilde 84.360 %, der gør, at de nu kan kalde sig dagens vindere af Vitamin Well Five Star Dressage / Vodskov Bolighus CDI5* Grand Prix Freestyle ved Dansk Varmblods Hingstekåring!