Zackerey udstationeres i avlssæson 2022

Vores guldmedalje- og Hauptprämiensiegerhingst, Blue Hors Zackerey, vil stå udstationeret hos tyske Dressurleistungszentrum Lodbergen i avlsæsonen 2022

Zackerey udstationeres i avlssæson 2022

Blue Hors Zackerey

Efterspørgslen på Blue Hors Zackerey er meget stor i Tyskland, og derfor vil Zackerey igen i år stå til avlsrådighed fra Tyskland, hvor han vil blive stationeret hos Dressurleistungszentrum Lodbergen under avlssæsonen. Her vil han fortsætte sin positive udvikling i sporten, samtidig med at han vil stå til rådighed for de avlere, der ønsker at benytte ham til deres hopper. Herfra vil han også fortsat kunne levere sæd til de danske hopper – og er hoppen stationeret her på Blue Hors, afholder vi udgiften til sædfragten.

Zackerey er klar til at betjene – også de danske hopper – med kølesæd fra den 1. marts 2022 og sæden bestilles igennem Blue Hors.

Blue Hors Zackerey

I 2016 var Blue Hors Zackerey den ubestridte publikumsfavorit ved det Oldenburgerforbundets hingstekåring i Vechta. Det efterfølgende forår blev Zackerey kåret som præmiehingst ved Dansk Varmblods hingstekåring i Herning og blev udstationeret i Tyskland, hvor han var særdeles populær hos de tyske avlere. Sidenhen er Zackerey blevet højtpræmieret i både Oldenburgerforbundet som årgangens Hauptprämiensieger og i Dansk Varmblod med en opdrættermedalje i guld.

Hans afkom har vist sig særdeles lovende til hingstekåringer, heriblandt er flere blevet kårede, ligesom to er blevet kåret som præmiehingste.