Hingsteaspiranter med Blue Hors-fædre til kåring i Tyskland

Flere hingsteafkom efter Blue Hors-hingste har meldt deres ankomst til forskellige kåringer rundt i Tyskland

Hingsteaspiranter med Blue Hors-fædre til kåring i Tyskland

Farrell-søn der netop er blevet kåret i Hannoveranerforbundet

Hannoveraner Verband

Under den netop afviklede Hannoveraner hingstekåring blev afkom efter Blue Hors St. Schufro, Blue Hors Zackerey og Blue Hors Farrell kåret.

For Blue Hors Zack blev det til 3 præmiehingste for afkom af sønnesønnen Secret; Kat.nr. 63 e. Secret/Belissimo M, Kat.nr. 66 e. Secret/Stedinger, Kat.nr. 68 e. Sezuan/Sir Donnerhall, samt én præmiehingst, kat.nr. 76, efter Zack-sønnen Zoom, der er avlet og født hos danske Dorthe M. Jeppesen i Schweiz, inden han som føl blev solgt til Blue Hors, hvor han blev fremstillet til kåring i westfalerforbundet i 2016, hvor han blev kåret præmiehingst og reservefløj og efterfølgende solgt til Landgestüt Warendorf i Tyskland.

Oldenburger Verband

Det tyske oldenburgerforbund har haft fremstillet en kollektion af 38 dressurhingste til hingstekåringen i november måned i Vechta i dagene 19.-21. november 2020.

Blandt de dressurbetonede hingste var Blue Hors Zack repræsenteret igennem sønnen Sezuan, der er far til kat. 63, der er en hingst e. Sezuan/Sandro Hit/Lanciano fra danske Stutteri Pax v/Dorrit Axel og Thomas Pensbo. Zack-sønnesønnen Secret har ligeledes et afkom med, der bærer kat. 62 under kåringen.

I kollektionen af dressurhingste fandt man også kat. 64 efter Blue Hors Veneziano/Sir Donnerhall I/Don Davidoff. Ligesom kat. 65 e. Vitalis/L’Espoir/De Noir fra Stutteri Hena v/Alexandra og Søren Buchreitz, der fremvises af Blue Hors, også er at finde på listen.

Se kataloget her

Af de nævnte hingste, blev kat. 64 e. Blue Hors Veneziano/Sir Donnerhall I/Don Davidoff og kat. 65, Veyron Hena, e. Vitalis/L’Espoir/De Noir begge kåret og udnævnt til præmiehingste!

Et stort tillykke skal lyde fra Blue Hors og til avlerne; Alexandra og Søren Buchreitz og Felix Tiemann!

Westfälisches Pferdestammbuch

I det westfalske forbund fremstilles der ligeledes en dressurhingstekollektion for forbundets dommere i dagene 23.-25. november 2020.

Blandt de westfalske hingstekandidater i dressurringen findes en søn efter Blue Hors Farrell/Lord Loxley, der bærer kat. nr. 19. Kat. 41 er efter Blue Hors Zack/De Niro og er ligeledes en hingst, der bliver spændende at følge gennem kåringens forløb.

Zack har ligeledes et stort antal sønnesønner med til denne kåring også. Det har han igennem Zack-sønnerne Sezuan og Zoom, hvoraf Zoom har hele 8 afkom med, imens Sezuan repræsenteres af kat. 35, der udover Sezuan har De Niro til morfar.

Zack sønnesønnen; Secret, er ligeledes faderhingst til 3 af de udtagne hingste til den westfalske kåring – så Blue Hors Zack må så sandling siges at være særdeles velrepræsenteret under også disse to af årets tyske hingstekåringer!

Se kataloget her

NYKÅRET SØN EFTER BLUE HORS ZACKEREY