Afkom efter Blue Hors Zackerey til Sydtysk hingstekåring

I dagene 20. til 23. januar 2021 finder Süddeutsche Hengsttage sted i München.

Afkom efter Blue Hors Zackerey til Sydtysk hingstekåring

Kat. 75 e. Blue Hors Zackerey Foto: Deutsches Sportpferd - Süddeutsche Pferdezuchtverbände

Den sydtyske hingstekåring (DSP); Süddeutsche Hengsttage, som foregår i dagene 20.-23. januar 2021 i sydtyske München, byder op med en dressurkollektionen, der indeholder flere hingsteaspiranter efter hingste som Sezuan, Zoom, Secret og Blue Hors Zackerey.
Hingste, der alle har det tilfælles at Blue Hors Zack er at finde i blodlinjerne. Derudover er det værd at nævne at Zack-sønnen Zoom e. Zack er avlet og født hos danske Dorthe M. Jeppesen i Schweiz, inden han som føl blev solgt til Blue Hors, hvor han er vokset op, inden han blev fremstillet til kåring i westfalerforbundet i 2016 og kåret som præmiehingst og reservefløj og efterfølgende solgt til Landgestüt Warendorf i Tyskland.


Blue Hors Zack
cementerer endnu engang sin enorme indflydelse på europæisk dressuravl ved at have to afkom efter sønnen Zoom, ét afkom efter sønnen Sezuan, samt seks afkom efter sønnesønnen Secret med til kåringen. Et mønster af hingsteaspirerende afkom, der har været særdeles gennemgående på de tyske kåringspladser i løbet af 2020 og nu også på vej ind i 2021.

Blue Hors Zackerey sønnen, der bærer katalognummer 75 under kåringen, har den nu afdøde Don Juan de Hus til morfar . En hingst mange husker fra sin imponerende præstation under UVM i Verden. Mormorsfar er Argentinus, hvis datter ud af denne hoppestamme, kat. 75s mormor; den Verbandprämie-kårede Ally Mc Beal, er mor til den kårede Johnson-søn Jeraldo. Mormorsmor er mor til den kårede hingst; Sir Rubin (e. Sir Donnerhall I) ligesom afkom af samme linje har gået både S-dressur og international Grand Prix, blandt andre hoppen Rafalca (e. Argentinus), der gik under Jan Ebeling for USA.

Kat. 75, der er avlet af Uwe Böddeker fra Brakel og ejet af Steigbügel Zitzler GmbH, vil komme på bud og blive fremvist under auktionen, der kører i forlængelse af hingstekåringen.

Find hingstekollektionerne og alt om hingstekåringen HER