Golden generation

Der er bred enighed om, at vi i 4-års klassen i år har en outstanding kollektion og fra morgenstunden var der da også en lang kø for at sidde klar kl. 9.00 sharp

Golden generation

POWER – PERSONALITY – PASSION

Mange gode heste har været gennem staldene i de 25 år som Blue Hors har eksisteret – flere har gjort sig særlig bemærket i såvel sport som avl i både ind- og udland.

At Esben alligvel ikke tøver med at kalde Zackerey for den største stjerne, der har sat sin hov på stedet understreger i den grad hingstens kvalitet og potentiale.

Daniel havde i fredagens indledende runde allerede lagt godt fra start med en delt 4-plads og i dag var han klar til at lukke helt op for alle sluserne og slippe hestekræfterne løs. For det er præcis det man kan med en hingst som Zackereye. Blue Hors Zack/ Sandro Hit – han har en tænd/sluk knap og er til enhver tid klar på opgaven.

SE INTERVIEW MED DANIEL PÅ FACEBOOK >>

Veloplagt og i fuldstændig enighed og balance dansede Zackerey og Daniel sig gennem programmet. Den lod sig på ingen måde mærke med at hoppen, der var på banen samtidig ikke var helt komfortabel med at være i den publikumsfyldte opvisningshal. Den har tydeligvis fuld tillid til Daniel og følger hans mindste vink uden at vise den mindste tegn på anstrengelse. Overskud og elegance kendetegner hver eneste øvelse og med karaktererne Trav: 9.5, Skridt: 8.8, Galop: 9.8, Ridelighed: 9.5, Kapacitet: 9.7 var dommerne også enige i at vi i Zackerey har en stjernehingst der tydeligvis har HELE PAKKEN ….. og lidt til.

Daniel og Zackerey slutter på en 2. plads lige efter Springbank II VH som med Severo Jurado López løb med 1. pladsen.

Video af Zackerey:

En anden populær Blue Hors hingst var også at finde på startlisten:  Blue Hors Fifty Cent med Allan i sadlen kunne bryste sig af dagens højeste score for ridelighed – 9,7 point  honorede dommerne hans super flotte ridt med. Allan er et forbillede for alle på hvordan man får de unge heste til at gå i en afslappet og naturlig form. Selvom Fifty Cent er en hingst med kæmpe power og nerve virker den under Allan altid i fuld samklang og balance. Han får med meget små hjælpere en ynde frem i alle hingstens bevægelser og med dens kraft og graciøse fremtoning er den et perfekt billede på en ekvipage i harmoni.

Nanna havde 2 heste med i klassen Odin Unik og Touch of Olympic som begge fik vist sig i en god form. Odin Unik sneg sig med et mulehår forbi Touch of Olympic og Ellen måtte i huj og hast skifte bandager fra Touch of Olympic, der ellers stod klar til præmieoverrækkelsen.

Video Odin Unik:

Resultat af 4- års finalen:

  • Springbank II VH
  • Zackerey
  • Queensparks Wendy
  • Quaterhit
  • Fifty Cent

Se klassens resultater >>

SE FLERE BILLEDER PÅ BLOGGEN

Zampalo krøb yderligere 2 pladser op……. læs mere