Succesfuld første kåringsårgang for Kingston

I disse dage foregår hingstekåringen 2022 i det hollandske KWPN avlsforbund. Her har vores egen Blue Hors Kingston fået udtaget hele tre afkom – og alle tre Kingston-sønner er netop blevet kåret!

Succesfuld første kåringsårgang for Kingston

O'Connor efter Kingston

Vores avlshingst, Blue Hors Kingston (Glock’s Toto Jr. – Turbo Magic – Flemmingh, opdrætter: J. Zeewuster), der er født i 2015, havde sin første bedækningssæson i 2018. Det vil sige, at hans første følårgang, der er født i år 2019, i år bliver 3 år gamle og derfor er klar til at stille op til hingste- og hoppekåringerne rundt om i de forskellige avlsforbund. Kingston startede sin avlskarriere i Holland, da han var tre år gammel, og derfor kommer de hollandske Kingston-sønner og døtre til at præge avlsbilledet særligt meget i år.

I samme forbindelse, har der i dagene 5. og 6. februar 2022 været afholdt hingstekåring i KWPN avlsforbundet i hollandske Ermelo, hvor Kingston har haft følgende tre sønner med ved kåringsforløbet:

  • Katalognummer 511: Omega (Kingston – Vivaldi, opdrætter: Fam. Andeweg & Ad Valk) – KÅRET
  • Katalognummer 512: Olivier (Kingston – Florencio, opdrætter: W.M. Van Der AA) – KÅRET
  • Katalognummer 513: O’ Connor AF (Kingston – Florencio, opdrætter: L. Van Aaken) – KÅRET

Med det er hele Kingstons første kåringsårgang i Holland blevet kåret – og vi ønsker selvfølgelig et stort tillykke til avlere og ejere af disse tre skønne hingste herfra!

Blue Hors Romanov-afkom kåret

Også Blue Hors Romanov har været repræsenteret ved hingstekåringen i Ermelo med blandt andre sønnen; katalognummer 531 Olympus VDT (Romanov – Ferro, opdrætter: A. Van De Tillaart), der er en imponerende hingst af flot format, der ligeledes opnåede sin kåring i KWPN-avlsforbundet.

Olympus VDT var også en del af KWPN Select Sale-auktionen under hingstekåringen. Her blev han det helt store højdepunkt efter en hård budduel mellem forskellige hollandske budgivere, der drev prisen op på hele 140.000 euro, hvilket gjorde Olympus VDT, som er en halvbror til My Toto VDT, til det helt store auktionshighligt.

Olympus VDT