Farrell og Zack stærkt repræsenterede ved DVs Eliteskue og Elitefølauktion!

Flere føl efter Zack, Zackerey, Zackorado, Kingston og Farrell gjorde flot figur ved dette års Dansk Varmblod Eliteskue og Elitefølauktion. Læs mere her!

Farrell og Zack stærkt repræsenterede ved DVs Eliteskue og Elitefølauktion!

Fallopia med nye og tidligere ejere

Hele lørdag stod Vilhelmsborgs blå hal i føllenes tegn under Dansk Varmblods KRAFFT Eliteskue 2021 og Elitefølauktion. Finalerne for de dressurbetonede hingsteføl og hoppeføl er mødet mellem de syv regioners nummer 1 og 2 – og dette var et slag, der skulle stå fra lørdag formiddag og ud på eftermiddagen.

Faccini Hena, hvis mor er China Skovvang, der er en succesfuld sportshest, hingstemor og sølvmedaljehoppe, blev udtaget til finaleringen for hingsteføllene, hvor han her udgjorde flot figur som repræsentant for Blue Hors Farrell!

Blandt de deltagende føl var følgende afkom efter Blue Hors-hingste:

HARDSYSSEL’S ZARISMA
Født hos: Team Hardsyssel v. Tage Sørensen
F
: BLUE HORS ZACKEREY
MF: DE NOIR
– Bedste dressurbetonede hoppeføl i Region 6/Ikast

HARDSYSSEL’S KINGSMAN
Født hos: Team Hardsyssel v. Tage Sørensen
F: BLUE HORS KINGSTON
MF: ERA DANCING HIT
– Dagens 2. bedste dressurbetonede hingsteføl i Region 6/Ikast

CHALINA HENA
Født hos: Hena Dressage ApSF: BLUE HORS FARRELL
MF: L’ESPOIR
– Dagens 2. bedste dressurbetonede hoppeføl i Region 4

FACCINI HENA
Født hos: Hena Dressage ApSF: BLUE HORS FARRELL
MF: L’ESPOIR
– Dagens 2. bedste dressurbetonede hingsteføl i Region 4

Hardsyssel's Zarisma

Mange af eliteskuets deltagende føl deltog også til et gensyn ved aftenens Elitefølauktion, hvor 49 føl var under hammeren i den festfyldte hal.

I år opnåede Dansk Varmblods Elitefølauktion en rekordstor gennemsnitspris på 140.000 kroner og en samlet omsætning på 6 millioner kroner! 88% af de udbudte kvalitetsføl skiftede ejer og af dem blev 21% solgt til udenlandske købere, der kunne følge med og byde online og telefonisk. Den sorte Blue Hors Monte Carlo-sønSandbæks Rio-Monte Vino, der har Fürstenball til morfar og er opdrættet af Stald Vestervang, gik blandt andet for den flotte pris af 41.000 € (svarende til cirka 305.000 danske kroner). Blue Hors Zackorado / L’Espoir-hingsteføllet; Elversøes Omega, blev solgt for 13.500 € (svarende til cirka 100.400 danske kroner), mens Facinni Hena efter Blue Hors Farrell / L’Espoir, der også deltog i hingsteføllenes finale som et af showets bedste dressurbetonede hingsteføl, blev solgt for 25.000 € (svarende til cirka 186.000 danske kroner).  Alle tre blev købt af købere, der var til stede ved auktionen.

Auktionens 2. dyreste føl blev vores egen Fallopia efter Blue Hors Zack/Bretton Woods, der er ud af Blue Hors Don Schufros hoppestamme. Selvom Fallopia var et af auktionens sidste føl, fik hun alligevel hidset køberne op, så stemningen blev ganske elektrisk. Det endelig bud på 64.000 € (svarende til cirka 476.000 danske kroner) blev Poul Thøgersens. Poul er også ejeren bag Heiline’s Danciera, der gik på hold med Fallopias far; Blue Hors Zack, ved dette års OL. Vi glæder os til at følge Fallopia hos sine nye ejere og ønske dem tillykke med dette stjerneføl!