Interview med Nanna - fra underdog til favorit!

Dyk ned i dette eksklusive interview med den danske dressurstjerne, Nanna Skodborg Merrald. Efter hendes imponerende optræden i Aachen, deler hun sine drømme og forventninger, og beskriver de forandringer, der er sket i overgangen fra “underdog” til favorit, ligesom hun afslører, hvordan hun håndterer presset.

Interview med Nanna - fra underdog til favorit!

"Forventningerne er høje, men gode mennesker omkring mig, hjælper mig med at holde fokus, på den "virkelige" opgave, der er konkurrencen"

Nanna Skodborg Merrald er ikke længere blot en lovende dressurrytter på vej op. Efter sin fremragende præstation i Aachen, er hun blevet en af dressurens store navne, en rytter som de øvrige konkurrenter nøje holder øje med. Men hvad betyder det egentlig for Nanna at skifte fra “underdog” til favorit?

“Når du skifter fra at være underdog til favorit, forandrer det helt klart din selvopfattelse” indrømmer Nanna.

At være blandt favoritterne kommer med sit eget pres, men Nanna tager det i stiv arm. “Forventningerne er høje, men jeg bruger det som en drivkraft” forklarer hun. “Jeg tror på mig selv og mine heste, og jeg arbejder hårdt hver eneste dag for at blive bedre. Det er det, der tæller

Mød Nanna i et åbent og ærligt interview om en kometkarriere, der på rekordtid har placeret hende i den absolutte verdenselite:

"Min største motivation er at ride de unge heste, der udvikler sig hver dag. Med en hest som Zepter ligger motivationen op til stævnerne, 80% af den daglige træning er stille og roligt, kedeligt grundarbejde"

Nanna Skodborg Merrald