Undgå hudproblemer hos hesten med Organic Zinc

Organic Zinc styrker huden indefra. Zink har generel en vigtig betydning for kroppens almene funktion – og særligt for huden. Netop derfor er det en rigtig god idé at give zink til heste, der døjer med hudproblemer, da det her vil være med til at styrke hestens hud indefra, og gøre den mere modstandsdygtig.
Undgå hudproblemer hos hesten med Organic Zinc

Zink booster sundheden for hove, pels og hud

Zink er, næstefter jern, det mest almindelige metal i kroppen, og findes især i hjerne, muskler, knogler, lever, bugspytkirtel, tarmepitel og nyrer. Zink spiller en stor rolle for både de røde blodlegemers transport og udveksling af CO2, samt for funktionen af over 200 enzymer overalt i kroppen. Derfor er det vigtigt, at zinkbalancen bliver opretholdt i kroppen, så cellerne kan fungere bedst muligt, da det blandt andet er hudcellernes funktion, der skal opretholdes for at kunne reparere huden.

På trods af sin vigtige funktion, er zink dog et følsomt element hvis udnyttelse nedsættes, hvis der findes et overskud af kalcium og kobber i foderet. Det er der naturligvis taget hensyn til i Blue Hors Organic Zinc, hvor der er tilsat organisk kobber for at sikre zinkkobber balancen. Zinkkobber balancen er vigtig at tage højde for, da kobber er antagonisten til zink. Med det in mente anbefales man derfor, ved brugen af et zinktilskud, samtidig at give lidt ekstra kobber for at skabe balance mellem de to, hvormed de to elementer ikke risikerer at blive “ædt op” af hinanden.

Med sine ingredienser er Blue Hors Organic Zinc et let optageligt zinkprodukt med smag af æble, der med sin tilsætning af biotin og antioxidanterne Selen, C-Vitamin og E-Vitamin, er med til at neutralisere frie radikaler og bidrage til et stærkt immunforsvar samt booste sundheden for hove, pels og hud.

HUSK at zink skal anvendes som en kur, når behovet er der. Anbefalet tildelingsperiode er ca. 8 uger.

I videoen nedenfor ses der hvordan man fodrer med Organic zink, det laves i pulver form, så det er let at dosere i hestens daglige foder.

Organic zink

Er skaden sket, har vi 5 gode muligheder, som kan afhjælpe problemerne

1. Skinhealer

 • Salve til inficerede hudområder og skorpedannelser i koderne
 • Har en blødgørende effekt på huden
 • Vigtigt at det smøres på tør hud

  Læs mere her!

 

2. Barrier Cream

 • Beskytter huden mod vand og bakterier da den danner en afvisende barriere
 • Perfekt supplement til b.la. Skinhealer, og må bruges under konkurrence

  Læs mere her!

 

3. Wound Spray

 • Til behandling af mindre inficerede områder
 • Virker udtørrende

  Læs mere her!

 

4. Milk & Honey

 • Blødgørende og beskyttende salve
 • Lindrer irriteret hud

  Læs mere her!

 

5. Iodine 10

 • Jodopløsning i spray til hurtig og nem brug
 • Hudvenlig og svier IKKE

  Læs mere her!

 

 

Relaterede produkter

Læs mere: