Loppefrøskaller transporterer sand ud af tarmene

Heste, der går på folde med sparsomt græs har en øget risiko for at få sand i tarmene. Sandet falder til bunds og har derfor svært ved at komme med ud sammen med afføringen. I værste tilfælde kan for store ophobninger af sand medføre sandkolik. Med tilskud af loppefrøskaller kan du afhjælpe dette problem.
Loppefrøskaller transporterer sand ud af tarmene

Brug loppefrøskaller og hjælp din hest til en god og sund tarmflora

Sådan hjælper loppefrøskaller sand ud af tarmene:

Hvis du har mistanke om at sand i tarmene kunne være et problem for din hest kan du give den Psyllium som 100% er loppefrøskaller. Du kan selvfølgelig også altid lige bede dyrlægen om at tjekke for sand når han/hun laver gødningsprøver.

Det skader aldrig at give din hest Psyllium, da det er et naturprodukt, som kan være med til at give din hest en sund tarmflora. Når loppefrøskallerne blandes med tarmsafterne dannes der en gel, der kan medvirke til at føre sandet ud af hestens tarmsystem.

Heste der går på fold med sparsomt græs eller sandfolde kan let komme til at indtage sand, som kan ophobes i tarmene.

Hvad skal jeg vælge?

Loppefrøskaller findes i 3 varianter hos Blue Hors:

Psyllium Husk – 100% loppefrøskaller, naturlige og smagsneutrale.

Psyllium Sweet Apple – fiberrige og lækre loppefrøskaller tilsat tørrede æblefibre, som smager skønt af æble.

Psyllium Pellets – Smagsneutrale loppefrøskaller i pilleform, som er helt ideel til kræsne heste, der ikke vil spise pulver eller større mængder foder.

 

3 varianter af loppefrøskaller

Hvad er sandkolik?

Heste, som igennem længere tid har optaget sand, oftest i forbindelse med, at de græsser på fold, får irritation af slimhinden i tarmen med efterfølgende tarmbetændelse. Der ses ofte forstoppelse med sand og tarmindhold i stortarmen eller i blindtarmen, men diarre kan også forekomme.
Kilde, Netdyredoktoren

Med loppefrøskaller undgår du sand i tarmene

Effekten sidder i skallen

Evnen til at danne den gel, der kan medvirke til at føre sandet ud af hestens tarmsystem forekommer kun i skallen, ikke i frøet. I Blue Hors loppefrøskaller er frøene sorteret fra så man udelukkende har de rene effektive skaller i høj kvalitet.

Vælg loppefrøskaller af høj kvalitet

3 varianter af loppefrøskaller

Læs mere: