En ikonisk avlshingst fra Blue Hors er på vej til Holland! 💥

Joop van Uytert, en velrenommeret navn inden for avlsverdenen, har netop annonceret den spændende nyhed om en kommende stjerne til hans hengstestation. En hingst som har bevist sit værd som stempelhingst med suveræne følårgange med vinderføl og topauktionsføl i ind- og udland.

En ikonisk avlshingst fra Blue Hors er på vej til Holland! 💥

Stor nyhed til de hollandske avlere: Blue Hors Zackerey er blevet erhvervet af Joop Van Uytert i samarbejde med stal Brouwer fra Gietenog vil være tilgængelig for bedækning i den kommende sæson!

Blue Hors Zackerey er en enestående hingst af sjælden kaliber, der kombinerer eksteriør og type, gangarter, ridelighed og arbejdsvilje på en helt unik måde med en fremragende stamtavle i topklasse. Zackereys første optræden på den internationale avlsscene var bemærkelsesværdig, da han tog publikum med storm ved oldenburgerhingstekåringen i Vechta i 2016, efterfulgt af en imponerende præstation ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning i 2017, hvor han blev præmiehingst.

I 2018 blev Zackerey fuldt kåret i Dansk Varmblod som guldmedaljehingst og modtager af Aage Ravns vandrepokal. Samme år toppede han sit imponerende løb med udnævnelsen til Hauptprämiensieger ved oldenburgerhingstekåringen i Vechta. Denne ære tilfalder den bedste hingst i årgang 2014 baseret på en kombination af materialeprøve, sportsresultater og kvaliteten af hingstens første følårgang. Zackerey imponerede alle og fik bogstaveligt talt taget til at lette på auktionshallen i Vechta.

PÅ UDKIG EFTER DIN KOMMENDE AVLSHINGST?

Vi har flere kårede avlshingste og hingstemner på FINAL CALL AUCTION d. 22. februar – tag et kig på den eksklusive kollektion