Holdguld til Danmark, Sophia og Elliott ved EM for Young Rider!

Wow! Det er simpelthen fantastisk! Danmark, med Blue Hors rytter Sophia Ludvigsen og Blue Hors Elliott, har netop vundet EM HOLDGULD i ungrytterdressur for første gang nogensinde!

Holdguld til Danmark, Sophia og Elliott ved EM for Young Rider!

Dygtige ryttere, som inspirerende repræsentanter for Danmark

I hvad, der vil blive husket som en historisk sejr i europæisk dressur, har Danmark netop erobret det eftertragtede EM HOLDGULD for Young Rider for første gang i historien!

Blue Hors rytter Sophia LudvigsenBlue Hors Elliott (efter Blue Hors Erlando/Blue Hors Romanov, opdrætter: Julianelyst) var sidste danske rytter på banen i holdkonkurrencen. Sophia leverede en storslået præstation med en flydende travtur, udtryksfuld fri trav, og velbalancerede sidebevægelser. En aktiv skridt med klar takt i skridtpiruetterne, med højdepunkter i galopprogrammet var med til at fastholde spændingen til det sidste og med flotte procenter på  73,118%, var hun med til at sikre Danmark sejren!

En samlet score på 218,618% sikrede dem sejren over de hårdt pressede tyskere, der måtte nøjes med sølvmedaljen og en samlet score på 218,529%.

Denne sejr var kun mulig takket være det exceptionelle teamwork og individuelle præstationer fra Sophia Ludvigsen, Kristian Würtz Green, Alexander Yde Helgstrand, og Frederikke Gram Jacobsen. De har ikke bare bevist sig som dygtige ryttere, men som inspirerende repræsentanter for deres nation.

Dette er en præstation, der vil blive husket i mange år fremover. Deres sejr symboliserer et betydningsfuldt skridt fremad for dansk dressur og vil helt sikkert inspirere mange unge ryttere i de kommende år. Stort tillykke til de danske helte på hesteryg!