Fifty Cent med placering i Intermediare I debut!

Nathalie og Blue Hors Fifty Cent har været til start i den internationale 1-stjernede lilletur i den tyske by Hagen – og det har været en flot debut for det lovende par!

Fifty Cent med placering i Intermediare I debut!

Blue Hors Fifty Cent (Franziskus)

Danske Nathalie Zu Sayn-Wittgenstein og den 9-årige, mørkerøde, tidligere avlshingst Blue Hors Fifty Cent (efter FranziskusDonnerball, opdrætter: Linda Falensteen & Martin Strande) har i denne weekend været til start i de internationale 1-stjernede klasser i den tyske by Hagen.
Her blev det på lilleturens førstedag, i torsdag, til en 3. plads i CDI1* Prix St. Georges med 70.441 % – og i lørdags tog de en tur til, hvor det blev til en flot debut i CDI1* Intermediare I med en 2. plads og 72.206 %. Her var de lige i hælene ad tyske Frederic Wandres med Quizmaster FRH (efter  Quasar de Charry – Velten Third), som vandt klassen med 73,206 %.

Nathalie købte “Fifty” tilbage i 2014 på Dansk Varmblods Elitefølauktion, hvorefter vi her på Blue Hors klargjorde og stillede ham til kåring i Herning som 3-års. Her blev han kåret som præmiehingst og derefter gjort tilgængelig som avlshingst i de efterfølgende tre år, hvor berider Allan Grøn stod for hans uddannelse. I efteråret 2019 flyttede “Fifty” “hjem” til Schloss Berleburg i Tyskland, hvor Nathalie har uddannet ham og gør ham klar til dressurens svære kunst.