Susanne Brun: 25 års jubilæum på Blue Hors

Administrationschef - og for mange en god kollega igennem en lang årrække; Susanne Brun, havde første arbejdsdag for 25 år siden. Derfor blev hun i går fejret med en 25 års jubilæumsreception i glassalen på Blue Hors!
Susanne Brun: 25 års jubilæum på Blue Hors

Blue Hors administrationschef Susanne Brun og Blue Hors direktør Ole Magnus Petersen

Onsdag den 1. december 2021 klokken 14.00 stod den på jubilæumsreception på Blue Hors i anledningen af at Susanne Brun har været ansat på Blue Hors i hele 25 år. I den forbindelse var venner, avlere og forretningsforbindelser inviteret til receptionen og hyggeligt samvær i glassalen, hvor der blev serveret en tapasanretning, kaffe, øl, sodavand og vin.

25 år med regnmaskiner og båndstrimler

Susanne Saugmann Brun har haft sin faste arbejdsgang på Blue Hors, siden hun startede på jobbet som 28-årig i år 1996, og hun har derfor været en værdsat medarbejder i hele 25 år.

Blue Hors direktøren Ole Magnus Petersen startede arrangementet ud med en tale for Susanne, der indeholdt hverdagshistorier og samtidsfortællinger, både om de generelle 90’ere og om Susannes tid i de tre forskellige kontorbygninger, der har dannet ramme om hendes arbejde på Blue Hors

Ole Magnus kunne også fortælle de fremmødte om det store engagement hele Susannes familie har lagt i Blue Hors – både i hverdagen og til stævner, hvor Susannes forældre såvel som familie, også har haft sin gang og givet mere end en hånd med, både som kurer for sædtransporten, som flittige hjælpere ved arrangementer og meget mere.  

Ole Magnus Petersen

Økonomipiger med glimmer på

Noget, der gik igen i de afholdte taler af både Ole Magnus og Susannes nærmeste kollegaer, Linette Sveigård og Lene Hansen, var Susannes nære forhold til hendes regnemaskine og de mange meter af båndstrimler, der er blevet produceret for hendes hånd igennem tiden. Lene og Linette havde regnet på det og det viste sig, at Susanne igennem sine 25 år, har produceret nok båndstrimmel til at de kunne følge hende i et “Hans & Grethe”-spor hele vejen hjem til hende selv.

Derfor havde de selvfølgelig fået forgyldt en regnemaskine OG et stempel til Susanne, for at markere hendes mest trofaste kontorartikler igennem alle 25 år.

Fra venstre: Linette Sveigård, Lene Hansen og Susanne Brun