Gitte Hansen: Ny medarbejder i Blue Hors Care

Et nyt ansigt er blevet tilføjet teamet i Blue Hors CARE afdelingen
Gitte Hansen: Ny medarbejder i Blue Hors Care

Gitte og JoJo

”JoJo betyder ubeskriveligt meget for mig, han har været med til mange af de største oplevelser i mit liv. Han har en enorm personlighed og er min sjæleven. Når jeg har været på ferie og kommer hjem til ham igen, kigger han på mig med glade øjne, ligger mulen på min skulder, snuser til mig og klemmer til mig, som om han prøver at fortælle at han har savnet mig. Han er helt speciel”

Ud af alle de dejlige heste, er der særligt en hest, der har en meget stor plads dybt i Gittes hjerte.

Helt ny er hun dog ikke. Hun har nemlig været et kendt ansigt på Julianelyst gods hos Claus og Agnete Kirk Tinggaard i mange år

Gitte kommer oprindeligt fra Ribe, og er efter 10 år fornyligt flyttet hjem igen efter hun sammen med sin kæreste har overtaget sine forældres gård.
Gitte har altid haft en stor kærlighed til heste, hvorfor hun efter gymnasietiden valgte at pakke kufferten for at tage et sabbatår, på et stutteri for væddeløbsheste i Australien. Opholdet bekræftede Gitte i sin store glæde ved heste, og hun var herefter klar over at hendes fremtidige job måtte inkludere dem.

Hun kom ind på jordbrugsteknologuddannelsen med speciale i heste, hvor hun blev undervist i bl.a. fodring og avl af heste. Praktikopholdet tog hun i USA hos Lars Petersen. Efter endt uddannelse blev Gitte ansat på Hesselhøj ved Hans Jørgen Hoeck, hvor hendes primære opgave var at stå for klargøring til stævner.

Gitte blev som 24-årig ansat på Julianelyst. Først som staldpige, senere som Agnetes stævne groom og til sidst som staldchef. I årene som Agnetes groom, rejste Gitte rundt i verden med Agnete. Her kan bl.a. nævnes Agnetes World Cup debut i Polen, World Cup i Las Vegas, OL i Rio og EM i Göteborg.

Tiden på Julianelyst varede i op mod syv år, hvilket forklare hvorfor det blev til en berørt Gitte, der skulle fortælle herom:

”Jeg har haft nogle super gode kollegaer igennem tiden, en masse dejlige heste og ikke mindst Claus og Agnete som har været helt fantastiske. Det har været utrolig hårdt at tage beslutningen om at skulle videre, og er det stadigvæk”

En ny hverdag

År 2020 er altså blevet et nyt kapitel i Gittes liv, det var nemlig her hun flyttede tilbage til den sydlige del af landet og tilmed blev forflyttet fra Julianelyst til Care afdelingen på Blue Hors.

Gitte fortæller at hun er faldet godt til og nyder hverdagen med sine nye, gode kollegaer.
To dage i ugen kører hun ud på kundebesøg, hvor hun har ansvaret for Nordjylland, Midtjylland og Sjælland. Hun producerer faglige artikler, planlægger messer og ellers tilpasser sig resten af teamet og hjælper til hvor der er behov.

For Gitte betyder det meget at hun fortsat kan arbejde indenfor en branche med heste. Selvom det er nye tider som kontormus, trøster hun sig med at stalden ikke er længere væk, når hun længes efter duften af hest. Det er nemlig en del af hverdagen at have tæt kontakt med stalden, hvor produkterne testes.

“Jeg har altid interesseret mig for korrekt fodring af heste, og har haft det som mit job i mange år. Her hos Care får jeg lov til at arbejde med det på en helt ny måde, idet jeg får lov til at ”nørde” helt i bund med de forskellige ingrediensers virkemåder. Blue Hors producerer produkterne for at de bl.a. kan bruges på stedets egne heste, hvor man kun er interesseret i at hestene skal have det bedste. Det er virkelig spændende og motiverende og jeg kan mærke at jeg bliver udfordret”

GITTES VASKETIPS

Hvis der er nogen der kan få en hest til at ligne en million – så er det Gitte – her får du hendes “HEMMELIGE OPSKRIFT”: